Beauty News / SENSAI Cosmetics

18:48:00

Va present noutatile acestei toamne [ da, toamna e aici... ] SENSAI Cosmetics - brand japonez absolut fabulos / gasiti pe blog mai multe informatii cu tag - sensai /
Extra Intensive 10 minute Revitalising Pads  din gama Cellular Performance - treatment pads petru revitalizarea zonei in jurul ochilor, un tratament intensiv care doar in 10 minute hidrateaza, revitalizeaza si ilumineaza pielea in jurul ochilor. Dar aceste pad-uri se pot aplica si in zona nazo-labiala sau in jurul gurii. Dupa 10 minute de aplicare, se recomanda masaj facial cu esenta ramasa pe ten. Contine tehnologia avansata Sensai Advanced Energy Charge, Advanced CPX Vital Extract si extract de Acerola. Este un tratament anti-aging focusat pe riduri, piele obosita,terna, cearcane si linii fine.

Tot in gama Cellular Performance veti gasi Extra Intensive Creme, Extra Intensive Mask, Extra Intensive Essence, Extra Intensive Eye Cream.  Texturi luxuriante cu efecte imediate - asta e Sensai, legenda japoneza pentru ingrijire.







Dar avem si noutati de makeup si ma bucur foarte mult! Cunoasteti formula clasica Sensai 38C? Mascara care se spala pur si simplu cu apa calduta de 38 de grade, forte usor si fara a se intinde.
In toamna aceasta Sensai lanseaza o noua mascara cu aceiasi formula renumita 38C - Lash Volumiser 38C - mascara care ofera un volum senzational in doar doua miscari.

Din gama makeup mai avem o noutate - Blooming Blush, silky blush in cinci culori cu o formula unica inspirata din Koishimaru Silk, natasha japoneza pura.


Mai vreau sa mentionnez aici Saho Set  - dedicat ingrijirii faciale, un ritual japonez absolut fabulos.
Setul contine Silky Purifying Cleansing Oil, Silky Purifying Cleansing Soap, Cellular Performance Lotion [moist], Cellular Performance Emulsion [ moist ]. Urmarind toate etapele de curatare a tenului veti beneficia de un ten curat, luminos, hidratat si sanatos.
I love SENSAI!

You Might Also Like

1 comentarii