ECOOKING / Exclusiv la Douglas

21:12:00

Asa cum va spuneam pe retele de socializare, nou brand  a fost lansat la Douglas Romania
Cu o denumire foarte interesanta si o poveste fascinanta - ECOOKING este acum disponibil in Romania! Toate produsele brandului gasiti exclusiv  in parfumeriile Douglas. Dar si online, de AICI

De la ambalajul sau  minimalist pana la originile sale dintr-o bucatarie scandinava, ECOOKING este un brand chic, elegant si cu rezultate remarcabile. Doamna Tina Sogaard, fondatoarea acestor minuni, pe care am cunoscut-o personal, are o poveste de viata interesanta si care a influentat-o sa creeze acest brand.



Totul a inceput in propria bucataria, ea a inceput sa amestece diverse ingrediente pentru propria piele, apoi pentru  familia si prieteni si asa s-a dus vestea... Rezultatele au fost remarcabile,iar succesul nu a intarziat sa apara.

Pe masura ce Tina si-a perfectionat formulele, s-a nascut ECOOKING, combinatia ideala eco cu ingredientele atat de pure incat unele produse pot fi chiar folosite la gatit si mancat.
Rezultatul este o gama de produse ingenioase, versatile si care contin super ingrediente organice pentru a aduce pielii rezultate miraculoase.
In prezent ECOOKING este disponibil in 450 de locatii din Danemarca si in peste douazeci  de tari in  lume.
         Urmariti Instastory, acolo o sa va povestesc despre produse pe parcurs ce le voi testa.



You Might Also Like

2 comentarii