S-Karp Fashion by Mihaela Glăvan

09:08:00

Ce iese din colaborarea unui brand autentic românesc cu un renumit designer de pantofi autohton? O colecție cool, fashion oriented, cu un design spectaculos – S-Karp Fashion by Mihaela Glăvan. 
 
5 modele de pantofi, fiecare disponibil în câte trei culori. Alb, verde military , albastru regal , roz și galben muștar. O microcolecție în care poți găsi atât modele unisex, cât și modele de damă. Pantofii creați de Mihaela Glăvan pentru S-Karp adoptă un stil non-conformist, fashion, destinat celor care vor să fie conectați cu moda și cu stilul. Celor care vor să fie cool, actuali, dar care nu vor să renunțe nici la comoditate.

 
Colecția S-Karp Fashion by Mihaela Glăvan înglobează materiale precum pielea naturală și pielea întoarsă, atât la interior, cât și la exterior. Dacă vrei și mai multe detalii, află că pielea folosită este box sau nabuk de cea mai bună calitate. Alte detalii de impact? Talpa pantofilor din micro-colecția S-Karp Fashion by Mihaela Glăvan este din cauciuc natural și este cusută cu ață de bumbac .
 
”Pentru S-KARP, colaborarea cu Mihaela Glăvan, cel mai renumit designer de pantofi din Romania, reprezintă materializarea expresiei perfecte a tendințelor contemporane. Am vrut să demonstrăm că putem crea și alt tip de încâlțăminte decât cea de drumeție si credem că am reușit”, consideră Ciprian Pop, Retail Manager S-Karp România.
  S-KARP este primul brand românesc de încălțăminte licențiat de Vibram – lider mondial în producția de tălpi? Produsele brandului sunt structurate în 3 colecții: URBAN, OUTDOOR și MOUNTAIN.





You Might Also Like

3 comentarii

  1. Foarte frumosi, sa-i porti cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Me gusta volver a ver tus outfits! Te ves hermosa con tu todo negro mezclado con denim y fucsia, es una combinación original y moderna. La camiseta es muy bonita y se ve perfecta en ti. Un bonito look!

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de frumosi sunt, imi plac teribil de mult!!!

    RăspundețiȘtergere