HUGO RESTAURANT – Meniu de vacanță în atmosferă de film clasic

18:28:00

Restaurantul Hugo, pe care îl găsești pe Clopotarii Vechi, la nr. 10, face parte din elita restaurantelor bucureștene atât prin zona în care se află, cât și prin design, atmosferă și o selecție excelentă a meniului.

Cu aer de vacanță retro, rafinat și elegant, Hugo e locul potrivit pentru pentru întâlniri de afaceri, pentru o cină cu prietenii, mici evenimente private sau pentru ieșiri în doi. Poate fi potrivit și pentru freelanceri sau pentru cei care doresc să schimbe mediul de la birou, găsind aici un loc unde să lucreze în liniște și să poată lua și o gustare savuroasă, ascultând acorduri relaxante de jazz..

Cu un decor demn de film clasic, la care ajungi să te gândești și datorită fotografiilor înrămate, toate alb-negru, cu secvențe din „Dolce Vita” sau „Roman Holiday”, cu Anita Ekberg, Sophia Loren sau Audrey Hepburn, restaurantul Hugo e locul unde te poți relaxa, poți lucra într-un mediu creativ, în care să te simți inspirat și poți în același timp visa la escapade .
 
Meniul este unul mediteranean „with a twist”, realizat de către Chef Marian Boceanu. Găsiți aici excelente tartare de ton sau somon, o selecție impresionantă de preparate cu fructe de mare, paste, risotto, specialități cu carne cu garnituri surprinzătoare și deserturi a căror degustare reprezintă o adevărată desfătare a simțurilor. 
 
Specialitatea bucătarului este Hugo Surprise, un melange de vanilie și ciocolată, cu texturi extrem de diferite, calde și reci, formând un desert a cărui servire este un mic show captivant. Selecția de băuturi este la fel de vastă, vedeta locului, fiind, evident, cocktailul Hugo, care dă și numele restaurantului.
Capacitate: 30 de locuri
Program: 12:00 – 22:00
 
Clopotarii vechi, nr. 10
(zona Victoriei)
Rezervări: +40 771 116 331







You Might Also Like

1 comentarii