ParkLake sărbătorește doi ani fascinanți

16:47:00

Concert Inna și multe surprize pentru o toamnă festivă



 

La început de septembrie bucureștenii au motiv de sărbătoare: cea de-a doua aniversare a centrului comercial ParkLake.

Doi ani de când ParkLake Shopping Center și-a deschis porțile, doi ani de evenimente inedite, premii, surprize și experiențe demne de povestit. Cu această ocazie, mall-ul își întâmpină publicul cu un concert aniversar Inna, dar și cu mii de vouchere cadou și o tombolă la finalul căreia câștigătorul marelui premiu va pleca acasa cu o mașină Mazda CX5.

Concert și premii aniversare la ParkLake Shopping Center
Pe data de 1 septembrie distracția începe cu un concert inedit. Începând cu ora 20:30, renumita artistă Inna va urca pe scenă pentru a sărbători alături de toți cei prezenți doi ani fascinanți de când mall-ul a intrat pe lista destinațiilor preferate ale bucureștenilor pentru petrecerea timpului liber.
În plus, înainte de concert, publicul va fi întâmpinat cu prosecco și un candy bar, dar și cu multe alte surprize care să adauge strălucire serii festive.
De asemenea, în perioada 1 – 30 septembrie, cumpărăturile de minim 150 RON efectuate in cadrul ParkLake Shopping Center aduc garantat, în limita stocului disponibil, unul dintre cele 4000 de vouchere în valoare de  50 RON fiecare, dar și posibilitatea de a participa la tombola aniversară. Astfel, toate persoanele care se înscriu la tombolă au șansa de a câștiga prin tragere la sorți marele premiu: o mașină Mazda CX5, perfectă pentru plimbările în natură sau la sesiuni de shopping prelungite.


Pentru că doi ani alături de ParkLake merită sărbătoriți, luna septembrie este o lună festivă, plină de surprize fascinante și mii de premii pentru publicul fidel al centrului comercial. Un început de toamnă rodnic marchează anul acesta o sărbătoare unică – #2aniparklake.
Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și regulamentul campaniei aniversare pot fi găsite pe www.parklake.ro.

You Might Also Like

3 comentarii

  1. This is a lovely outfit
    new post
    https://www.melodyjacob.com/2018/08/best-leather-briefcase-for-2019.html

    RăspundețiȘtergere
  2. inca nu am ajuns acolo, poate data viitoare cand vin in Bucuresti!

    RăspundețiȘtergere