You X Factor / Max Factor

16:31:00

Anul acesta brandul MAX FACTOR a lansat o noua campanie - You X Max Factor - o noua era a frumusetii, frumusetii profunde pentru toate generatiile de femei... Eroinile campaniei au fost femei obisnuite cu profesii diferite, stiluri de viata, varsta si nuantele pielii.

Am aflat ca inainte de asta, brandul a facut cel mai mare studiu in domeniul beauty si a vorbit cu 26000 de femei obisnuite despre publicitatea  si campanii din domeniul frumusetii. Majoritatea covarsitoare de femei au spus ca nu se regasesc in imaginile folosite de branduri si considera ca femeile reale nu sunt reprezentate in publicitate, iar modelele din imaginile brandurilor inspira doar 4% din femei.



Cred ca femeile, prin aceste campanii publicitare,  sunt fortate sa tinda catre perfectiune, catre acea imagine impecabila.  De acea MAX FACTOR a dorit sa creeze o campanie / bazata pe statisticile studiului /  Tu si Max Factor, care sa reprezinte toate generatiile de femei, sa le asculte cu atentie si sa raspunda nevoilor noastre. Suntem diferite, de la varsta la culoarea pielii, avem stiluri de viata diferite, ritmul, educatia si perceptia asupra frumusetii, iar Max Factor a punctat foarte bine acest lucru in noua sa campanie, care mi-a placut mult

Cu ajutorul produselor Max Factor poti crea usor atat machiaj de zi, cat si de ocazii. Preferi sa pui accentul pe ochi sau pe buze? Un ten glowly sau mat? Ai de unde alege.
Cu ajutorul pudrei professional loose powder poti obtine acoperirea  completa si un finish mat, cu paleta miracle glow duo corectezi imperfectiunile si ilumezi tenul. Mascara false lash effect iti va accentua genele, iar legendarul ruj lipfinity duo va fi cu tine toata ziua,pentru ca tine la nesfarsit.
Si nu conteaza pe ce pui accent, important sa te simti frumoasa, increzatoare, tu!



Eu si Max Factor, Tu si Max Factor ... milioane de femei diferite, dar care sa regasesc cu adevarat in noua campanie a brandului.
Urmariti si instastory, acolo mai am de povestit.


You Might Also Like

2 comentarii