Xpert Beauty - Professional Beauty Concept Store

17:26:00

La inceputul lunii mai s-a deschis primul Concept Store XPERT BEAUTY in Bucuresti, in Baneasa Shopping City / Feeria.  La sfarsitul acestei saptamani s-a lansat cel de-al doilea - in AFI Cotroceni.
Este un lant de sase magazine,patru dintre care sunt in Iasi, Constanta, Ploiesti si Piatra Neamt.
Este un concept grandios care reuneste majoritatea brandurilor profesionale pentru ingrijirea parului, unghiilor, tenului, corp, maini si produse profesionale de makeup.
Magazinul din Feeria Baneasa este si flag ship pentru Bucuresti, aici veti gasi si un corner creat de Top Line Romania unde se pot crea machiaje, dar si tratamentele specifice.



In cadrul magazinelor veti primi sfaturi profesionale in alegerea corecta a produselor.  In fiecare saptamana la Xpert Beauty sunt invitati speciali, profesionisti in domeniu, pentru demonstratii si informatii utile.


Ce e interesant, ca acest concept a fost gandit ca un spatiu deosebit pentru toate femeile, o destinatie de shopping extrem de placuta, selectia de produse profesionale exceptionala si suport permanent al specialistilor.


Ce m-a frapat este un sistem de fidelizare a clientilor. Astfel, daca faceti chek-in sau folositi hashtaguri dedicate,in timp real - toate astea  se afiseaza in timp real  pe un display smart in magazin si puteti beneficia de puncte, care duc la reduceri de  produse si servicii. How cool that is?!



Xpert Beauty este un concept inovativ si util tuturor femeilor, dar nu numai. Aici gasiti si produse profesionale dedicate  si barbatilor.
Este un concept fabulos, pentru ca aici gasiti cele mai noi tehnologii in domeniu si inovatii incorporate in produse si servicii de top!
                                              That is Worry Free Zone for all beautiful people!

                                                                       XPERT BEAUTY

You Might Also Like

4 comentarii