Big or small?

17:45:00

Ok, in cazul burgerului as prefera small, dar idea de big mi-a placut tare mult! B3TON RestoBar provoaca toti iubitorii de burgeri la un BIG BURGER in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca astfel de burger poate avea cam 6 kg !
Bine,poate fi si mai mare, depinde doar de cat de mare este gasca ta de prieteni. Idea nu e noua, dar la noi nu cred ca am mai vazut-o.  Este ideal pentru orice petrecere sau iesire intre prieteni. Un astfel de burger poate fi servit de 10-25 de persoane. How cool that is! In plus, orice big burger poate fi personalizat cu ingrediente dupa gust. Carnea e super gustoasa, bine facuta, iar painea casei este buna de tot!


Cartofii cu patrunjel si usturoi vin alaturati acestui urias, ramane doar sa va comandati ceva de baut si aveti de unde  alege .
Daca pregerati small burger, adica un burger normal, va fi cu  acelasi gust autentic, B3TON Style, unele din cele mai bune in oras!

Pozitionat exelent, chiar langa parcul Carol din bd Marasesti, B3TON RESTOBAR este un loc must visit in Bucuresti.  Iar pentru mr Big Burger sunati cu trei zile inainte si chemati-va prieteni sa le surprindeti.
Bd Marasesti nr 2B  
Tel 0724590863



You Might Also Like

2 comentarii