SHISEIDO – ESSENTIAL ENERGY

13:52:00

Va prezint o noutate absoluta - SHISEIDO Essential Energy  - prima crema hidratanta capabila sa stimuleze receptorii pielii pentru a creste rezistenta la factorii externi nefavorabili.  O crema luxurianta creata pentru pielea normala sau uscata, cu o textura lejera si care ofera un sentiment de confort divin .


Este o noua era in ingrijirea pielii! O formula inovativa bazata pe cercetarile in neiro-stiintei. Activeaza hidratarea, dezvaluie stralucirea pielii din interior!
Gama Essential Energy cuprinde trei creme, cu trei texturi diferite, dar cu un singur scop - hidratarea suprema si stralucirea pielii din interior. Tehnologia ReNeura  Touch - inovatia Shiseido.
Designul unic a cutiutei este inspirat din traditia japoneza si ceremonia de ceai - cescutele japoneze pentru ceai. Fiecare cutiuta de crema reaminteste aceasta ceasca din ceramica ultra usoara. O forma ergonomica special conceputa iti va da impresia de neuitat, testele au aratat ca atingerea acestui ambalaj aduce senzatia incredibila de confort.
Produsele Essential Energy au o aroma unica care activeaza legatura intre miros, minte si piele....

Compoziția corespunde principiilor științei aromatice. Specialiștii  Shiseido acordă o mare atenție realizărilor acestei științe. În inima parfumului sunt notele dulci de portocale, care ajută la combaterea eficientă a stresului.
Ramane doar sa alegeti aceasta gama pentru ingrijirea tenului si sa patrundeti in lumea fabuloasa a SHISEIDO, un brand  uimitor cu o  traditie  japoneza de zeci de ani...


You Might Also Like

2 comentarii

  1. Acum am citit pentru prima data despre aceste creme. Nu-mi sunt de loc cunoscute.

    RăspundețiȘtergere
  2. un produs de top, stiu ca sunt destul de scumpe dar cred ca merita!

    RăspundețiȘtergere