VARĂ EFERVESCENTĂ CU ZAREA

09:11:00

Viața e o înșiruire de momente, momentele efervescente, în care suntem noi înșine, momente vii când împărtășim distracția, prieteniile, plăcerea și mâncarea. Iar torida vară poate fi o înșiruire de momente răcoroase, alături de ZAREA Lively Collection.
Nou intrate în familia ZAREA Lively Collection, cele două sortimente de Lambrusco te vor surprinde și te vor încânta, depășind orice așteptare. Ce poate fi mai plăcut decât un vin frizzante elegant, ușor de băut și delicat, savurat indiferent de moment, fie că e vorba de un brunch, o petrecere neplanificată sau o cină clasică în compania celor dragi.
 
Cele două sortimente de ZAREA Lambrusco, Rose și Roșu, sunt vinuri frizzante, casual-chic a căror exuberanță spumoasă complimentează multe tipuri de mâncăruri și pentru a căror savurare nu trebuie să existe o ocazie specială.

Din gama ZAREA Lively Collection mai fac parte ZAREA Prosecco și ZAREA Gran Secco Rose. Acestea propun o alternativă fresh, florală pentru vinurile spumante extra-seci, fiind spumante ușoare, cu perlaj ager și persistent. Gama ZAREA Lively Collection, alături de vinurile spumante din colecția ZAREA I Love (Tămâioasă Românească și Muscat Rose) sunt cele două sugestii efervescente propuse iubitorilor de vinuri care vor să își răcorească cu stil verile fierbinți.
___________________________________________________________
Compania ZAREA reprezintă expresia tradiției și experienței în vinuri spumante in România. Cu o expertiză de peste 100 de ani, datând încă din 1912, ZAREA este cea mai dinamică și mai inovatoare companie românească din segmentul vinurilor spumante.
Mai multe informații pe site-ul oficial: www.zarea.ro , dar și pe rețelele sociale: www.facebook.com/zarearomania și www.instagram.com/zarearomania

You Might Also Like

3 comentarii

 1. Vinurile spumante sunt foarte bune nu numai la o aniversare sau la o petrecere.

  RăspundețiȘtergere
 2. imi plac vinurile spumante, o sa incerc neaparat!

  RăspundețiȘtergere
 3. Valeria Chertes23 mai 2018, 13:41

  Sunt minunate aceste vinuri.

  RăspundețiȘtergere