L’air de France… magia și rafinamentul parfumurilor franțuzești

20:47:00

Am primit o surpriza din partea Laboratoarelor Fiterman - un parfum intr-un ambalaj roz. In acest ambalaj se ascundea un buchet de arome minunate, despre care v-am povestit pe Instagram....
Tendre Folie - te invaluie mai intai cu note de mandarina si pepene galben, foarte suav. Si apoi vine o explozie de trandafiri, frezie, lemn de santal. Foarte interesanta combinatia, care pe pielea mea ramane mult si ma simt ca intr-o gradina de trandafiri...



Charrier Parfums a luat naștere în urmă cu 125 de ani, la Grasse, Capitala Mondială a Parfumurilor.
În fabrica de la Valluris este creat, dezvoltat, conceput și produs fiecare parfum care te alintă cu arome rafinate și atrăgătoare.
Iată de ce merită să-ți răsfeți simțurile cu parfumurile Charrier Parfums, distribuite de Laboratoarele Fiterman:

Air de France Croyance Or - Răsfață simțurile femeilor grațioase cu aroma delicată a violetelor, cu parfumul suav al prunelor, trandafirilor și orhideelor și cu notele puternic lemnoase.

Air de France Pour Homme - Este un parfum bărbătesc, ușor picant, care îmbină perfect notele de mandarină și portocală cu cele marine, cu piperul, cedrul, moscul alb și ambră pentru a emana eleganță și siguranță de sine nestudiată.
Les Parfums de France, o colecție de trei parfumuri:
Love Romantic, eau de parfum - Îmbină notele din familia citricelor și a fructelor (mango, măr verde, lamâie, grapefruit, coacăze negre) cu note florale de liliac, iasomie, trandafir și note de bază lemnoase.

Lovelys French, eau de parfum - Este o explozie de arome care îți trezesc simțurile, începând cu mireasma atrăgătoare de iasomie, pară și portocală, terminând cu note orientale de vanilie și mosc.
Love Elegant, eau de parfum - Emană eleganță prin îmbinarea aromelor suave de pară, flori albe si trandafir, cu cele puternice de lămâie, grapefruit și mosc.
Mai multe detalii gasiti pe FB


You Might Also Like

3 comentarii