Ține căpușele și țânțarii la distanță cu Santaderm ParasiteS

16:39:00

Vremea de afară îmbie la plimbări în aer liber. Simplul gând de a ieși la iarbă verde trezește însă amintiri usturătoare. Parcă auzi deja bâzâitul exasperant al țânțarilor și te vezi făcând gesturi disperate pentru a-i alunga, iar în iarba înaltă se pot ascunde urâcioasele căpușe...
Folosește soluții naturale atât pentru adulți, cât și pentru copii, astfel încât să vă protejeze de aceste insecte nesuferite și periculoase!

Iată cum puteți ține la distanță insectele mici și agresive
 
SantaDerm ParasiteS - Spray și Roll On repelent împotriva țânțarilor și căpușelor - sunt produse biocide repelente, cu ingredient activ vegetal, destinate respingerii țânțarilor (Culex pipiens) și căpușelor (Lxodes ricinus). Ambele conțin ca ingredient activ Citriodiol ®, un produs natural, care este extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora). Timpul de acțiune este de 6-8 ore, timp care a fost stabilit în urma efectuarii testelor de eficacitate pe produs. Grație conținutului de ingrediente active 100% vegetale, aceste produse pot fi folosite și pentru copiii începând cu vârsta de 3 luni. 
 
Dacă nu ați apucat să aplicați spray-ul sau roll-on-ul împotriva înțepăturilor de insecte, vă recomandăm Gelul calmant SantaDerm ParasiteS. Acest produs calmează rapid mâncărimea și iritația pielii cauzate de înțepăturile sau mușcăturile provocate de insecte. Are efect antiseptic și dă senzația de răcorire pe zona de piele afectată pe care se aplică, datorită combinației de ingrediente active naturale ( uleiuri esențiale de mentă, lavandă, mușcată, rozmarin, cuișoare și ceai verde, precum și a extractului de Litsea cubeba, lemongrass, wintergreen și a terpineolului ).
Gama SantaDerm ParasiteS face parte din portofoliul companiei Viva Pharma Distribution.

 
Alte informații găsiți și pe: www.parasites.ro / www.vivapharma.ro

You Might Also Like

2 comentarii

  1. De cand am vazut o capusa pe piciorul baiatului ne este frica sa mai mergem la iarba verde.

    RăspundețiȘtergere
  2. am o frica si eu de capuseeee... o sa ma uit neaparat dupa produse!

    RăspundețiȘtergere