Outfit Idea / Sporty Chic Style

13:07:00

Pana de curand, combinatia unui costum sportiv sau pantaloni de trening cu pantofi clasici a fost considerata varful prostului gust. Sau combinatia unei rochii cu incaltari sport... Dar iata ca de mai multe sezoane pe podiumurile lumii vedem aceste combinatii . Stilul sporty chic a fost adoptat de femeia moderna si in viata de zi cu zi. Nu trebuie exagerat, hainele de genul asta trebuie combinate armonios si nici intr-un caz nu purtati incaltari dedicate practicarii sportului. Cumparati o pereche de incaltaminte basic pe care veti putea purta zi de zi in diverse tinute.
Stilul Sporty Chic mai presupune comfort, iar aici puteti include blugi, pantaloni cu dungi laterale [ largi sau nu ], chinos sau pantaloni clasici / click link - toate modelele pe care vi le arat, sunt extrem de practice si se aseaza frumos.


Pantalonii se pot combina cu diverse bluze, hanorace sau tricouri, dar cumva sa pastrati feminitatea si definitia de chic.
In stilul sporty chic se incadreaza perfect  rochii si fuste, eu ador sa le port cu incaltari sport, iar perechea mea se potriveste perfect,mai ales pentru zile insorite, pantofii sunt comozi,practici si au un design modern, foarte frumos.
Cat despre tinuta mea - am purtat toate elementele a stilului sporty chic, combinate armonios si modern. Sper sa fie inspiratie si spor la shopping!






You Might Also Like

2 comentarii