My top PUPA Milano Cosmetics

09:54:00

Imi place PUPA MILANO, le stiu de foarte mult timp si ma bucur ca sunt si la noi in tara. Intodeauna intru sa vad ce noutati au mai aparut pentru ca au colectii limitate foarte frumoase. O sa va arat azi cateva din cosmetice PUPA pe care le folosesc cu mare placere.
O sa incep cu pudra Extreme Matt  Powder Foundation pentru ca am recumparat-o de cateva ori si imi place mult. Chiar daca denumirea este extreme matt, ea nu usuca deloc tenul. Dar are proprietati de acoperire mare, pentru ca se numeste si foundation. Adica o poti folosi si ca fond de ten si ca pudra. Eu o folosesc ca pudra dupa aplicarea fondului de ten si arata superb pe ten! Uniformizeaza, netezeste porii, matifiaza, dar totul cu aspect foarte natural. Este minunata! Nuanta mea este 020, o nuanta naturala de bej. V-o recomand din tot sufletul! Are buretel inclus.




Made to Last Lip Tint  este un produs deja faimos, asa ca trebuia sa-l am si eu. Imi place idea de tint, buze colorate all day fara sa le usuce. Asa este si acest produs! Disponibil in opt nuante destul de aprinse, produsul are o textura usoara, apoasa, nu ca gloss, nici ca un ruj mat, nici ca ruj. Pur si simplu o apa colorata . Efectul e fabulos!!! Culoarea se imprima pe buze si rezista la nesfarsit!!! Dar nu lasa urme, nu coloreaza nimic si rezista la muuulte saruturi! E ca un tatuaj. E waterproof, nu usuca buzele, deasupra se poate aplica un gloss sau balsam, iar culoarea tot va rezista. Daca va place acest efect de buze colorate natural si sa nu le mai corectati toata ziua, asta e produsul de care aveti nevoie! Nuanta mea este Barbie Rose [ ha ha, Barbie..], un roz destul de aprins, dar il aplic foarte putin si il estompez pentru un efect natural.Love it!
Pupart Eyeshadow Palette [ nr 008] contine 9 farduri de diferite texturi - mat, satinat,perlat,irizat si este minunata. Mi-am luat-o in special pentru calatorii, dar o folosesc si pentru machiajul meu zilnic. Are  nuante foarte frumoase, armonios combinate. Fardurile sunt pigmentate si rezistente. Contine si doua aplicatoare, o oglinda mare si este pur si simplu adorabila. Exista opt variante de palete, le puteti vedea pe site ,dar si comanda prodsele de aici.
Intense Kajal [ 003] din colectia Vamp! il am de la evenimentul #springbeautyevent , ma bucur ca l-am descoperit si anume in aceasta nuanta de nude!  Colectia Vamp! a fost limitata, nu stiu daca mai gasiti in magazine oficiale, dar gasiti online mai multe nuante.
Creionul Kajal in nuanta 003 este perfect pentru mai multe chestii, eu il folosesc pentru ochi, contur invizibil al buzelor,pentru corectarea micilor defecte, este minunat. Are o textura cremoasa, moale, se aplica usor si e foarte rezistent. Love it!

Mai am un creion jumbo din gama Vamp!  [ 002] - un mov-bordo intens ce imi evidentiaza frumos ochii. Imi plac creioanele jumbo pentru aplicarea usoara. Acest creion este retractabil, are si aplicator pentru estompare. Se poate folosi pentru smoku eyes sau conturarea ochilor. Culoarea este intensa, textura mata, cremoasa, usor de aplicat. Cred ca online gasiti mai multe nuante.
                         Imi plac cosmeticele Pupa Milanosi vreau sa incerc cat mai multe!

You Might Also Like

3 comentarii

  1. si eu am avut pudra de la ei , trusa cu farduri pisicuta , rujuri si oje ...sunt fabuloase !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult rujul.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu ca haplea am luat multe produse de la Roma si de cand s-a deschis magazin la noi nu am cumparat nimic!

    RăspundețiȘtergere