Incepe o primavara fresh cu Aloe Vera

17:16:00

Pentru ca sunt constienta ca sanatatea mea depinde numai de mine, incerc sa am grija de organismul meu. Cand vine vorba de produse naturale, sunt foarte etuziasmata,  stiu ca imi fac bine, au multiple beneficii si pur si simplu sunt mare fan.
Tot zicem ca a inceput primavara si trebuie sa facem un detox ca la carte, eu inca nu am reusit ca la carte, dar am introdus in alimentatia mea si rutina de ingrijire multe produse naturale.
Azi vorbim despre aloe, stim cu totii cat de benefica este aceasta planta-minune, iar gama LifeCare cu Aloe este in sine o minune.
Haideti sa vedem cum sa revigoram organismul dupa o iarna lunga si ce produse ne recomanda LifeCare. Eu le folosesc pe toate si sunt foarte incantata de ele!



LifeCare® ti-a pregatit o gama de produse cu Aloe Vera destinata unui ritual complet de ingrijire si nutritie. Un ingredient cu proprietati deosebite pentru frumusete si sanatate, Aloe Vera, vine cu beneficii uimitoare datorita carora aceasta planta contribuie la imbunatatirea si mentinerea in forma a intregului corp. Este bogata in vitaminele C si E – doua dintre cele mai importante vitamine pentru organism. 
 
  1. Ca supliment alimentar
Este binecunoscut faptul ca Aloe Vera este o adevarata sursa de nutrienti. De aceea, consumata ca supliment alimentar, iti va alimenta corpul cu un cocktail plin de vitamine (A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E), minerale (calciu, magneziu, sodiu, potasiu, mangan, crom, cupru, fier) si 19 aminoacizi dintre care 8 esentiali ( care nu pot fi produsi de corpul uman).
Suplimentul alimentar Life Impulse® Gel Aloe Vera Pulp poate ajuta la detoxifierea organismului, cu efect benefic asupra sistemului digestiv si imunitar. Gelul contine 99,79% Aloe Vera Barbadensis Miller crescuta in Mexic, nemodificata genetic, fiind o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime si minerale. Are proprietati antiinflamatorii, antibiotice, detoxifiante si poate ameliora arsurile la stomac. Produsul contine ingrediente bioactive esentiale - polizaharidele pentru care Aloe Vera este extrem de cunoscuta. De asemenea, Aloe Vera si-a dovedit de-a lungul timpului calitatile in fortificarea si metinerea sanatatii sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului. Poate sustine sistemul imunitar, datorita proprietatiilor antivirale, antibacteriene si analgezice.

 
  1. Pentru sanatatea orala
Un zambet frumos si o sanatate orala exceptionala sunt printre elementele esentiale ale unei stari generale bune. Din acest motiv, trebuie sa acorzi o atentie sporita dintiilor si gingiilor tale, iar de aceea, Aloe Vera iti este un aliat de nadejde. Aloe Vera are proprietati antiinflamatorii si antiseptice, care pot fi utile in tratamentul gingivitei, paradontozei si a altor afectiuni orale. Studiile clinice au aratat ca produsele dentare care contin aloe au o capacitate remarcabila de a reduce gingivita si acumularea de placa bacteriana.
O formula cu totul speciala Pasta de dinti gel cu aloe vera BIO Kräuter®, ofera o ingrijire completa a dintiilor si gingiilor : protejeaza impotriva formarii tartrului, indeparteaza placa bacteriana, depunerile de pe suprafata dintilor si curata spatiile interdentare cu ajutorul acidului silicic din compozitie, care actioneaza ca un abraziv natural si nu, in ultimul rand, confera o senzatie indelungata de prospetime intregii guri.

 
  1. Pentru ingrijirea pielii
Daca pielea ta nu este tocmai in cea mai buna forma, fiind in continuu uscata si crapata, este timpul sa apelezi la Aloe Vera. Proprietatile sale hidratante iti vor catifela excelent intregul corp.
Aloe Vera gel Krauter® hraneste intens pielea, ajutand la regenerarea tesutului. Aplicat constant, gelul previne imbatranirea prematura si intensifica procesul natural de refacere celulara.
Profita de beneficiile vaste ale Aloei Vera si recapata-ti sanatatea si frumusetea in cel mai scurt timp!

 
Life Care® este in prezent cea mai mare companie de Vanzari Directe din Romania, orientata pe vanzarea de produse BIO, naturale si vegane. In plus, numeroase publicatii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street si altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscand astfel eficienta sistemului.
Infiintata in 2005, Life Care®, prima si cea mai importanta companie romaneasca din domeniul vanzarilor directe, crede ca o viata mai buna si mai fericita inseamna prosperitate, sanatate si frumusete. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create dupa retete originale Life Care® si produse in Germania, Italia, Franta sau SUA: cosmetice si produse de ingrijire personala, suplimente nutritive si cosmetice terapeutice, precum si produse destinate curateniei si ingrijirii casei.
Acestea pot fi achizitionate atat de la partenerii Life Care®, cat si online, direct pe www.life-care.com. Astazi, Life Care® inseamna peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vandute si peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

You Might Also Like

8 comentarii

  1. interesant, gama asta cu aloe nu am folosit-o

    RăspundețiȘtergere
  2. ador produsele lor, sunt minunate

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt minunate, intr-adevar. de mult timple folosesc

    RăspundețiȘtergere
  4. abia astept sa le incerc ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Întotdeauna mi-au plăcut produsele din aloe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru articol.Cat dureaza si cum se tine o cura cu gel de aloe vera?

    RăspundețiȘtergere
  7. Tare interesanta aceasta gama de produse cu aloe vera, mai ales ca aloe asa cum stim este o plantuta cu multe beneficii.

    RăspundețiȘtergere
  8. sigur vreau sa incerc produsul de detoxifiere!

    RăspundețiȘtergere