#perfumeoftheday / Kenzo World

14:41:00


                                                  Ce ziceti de reclama asta exploziva?
Apa de Parfum KENZO WORLD, asa cum este prezentata in spotul publicitar de lansare, este o explozie ! O explozie florala neasteptata, creatie Francis Kurkdjian 2016. Oh, Francis.. i love all your creation!
Tot ce creaza Francis Kurkdjian este pentru mine dragoste absoluta! Si sunt cateva parfumieri celebri pentru care am aceasta dragoste, dar astazi despre Kenzo World..


Un creator avangardist, cum e Francis Kurkdjian, ca de fiecare data, nu a ezitat sa amestece ingredientele si sa mearga la extrem cu indrazneala lui.  A iesit un amestec fara precedent de bujori, iasomie si ambroxan. Un buchet floral neasteptat, uimitor si captivant!
Piramida: fructe rosii, bujori, iasomie egipteana, ambroxan
KENZO WORLD este inspirat de o femeie care indrazneste sa fie diferita, exuberanta, jucausa, femeia care inspira..
Cum descrie acest parfum insusi Francis "un nectar nebunesc de rock cu un miros ce infrumuseteaza instant, e ca o lovitura de energie care aduce beneficii sufletului"
Kenzo World este un parfum modern, in tendintele parfumerii din ultimii ani . Nu e un sirop de fructe cum sunt multe alte parfumuri, e proaspat, revigorant, dar in acelasi timp dulce.
Se deschide pe pielea mea cu un buchet de note florale, iar apoi ramane sub val de ambroxan. Ambroxanul este un ingredient sintetic foarte scump, extras din ambra, cu nuante marine, dar cu o dulceata si caldura ce ofera profunzime parfumului.
Kenzo World este un parfum foarte frumos. De asemenea, intr-o frumoasa sticla in forma de ochi sculptat. Nu este foarte rezistent cum mi-as dori, dar e usor de purtat, cu o atitudine lipsita de griji, pentru o femeie cu multe fatete, profunda, dar in acelasi timp jucausa.


You Might Also Like

2 comentarii

  1. Ce mult imi place mirosul bujorilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu l am primit cadou de la cea mai buna prietena si am fost foarte incantata de el. Sticluta este una divina iar aroma lui chiar mi se potriveste, imi place. ❤️😍

    RăspundețiȘtergere