Momente de tandrețe și rafinament cu produsele -417 pentru mâini și ten

19:20:00

Mâinile tale sunt frumoase, dăruiesc iubire, te ajută să te exprimi, să lucrezi și să-ți urmezi visele. Iar pe chipul tău sunt scrise toate emoțiile și toate gândurile tale, trăirile și evenimentele de care te-ai bucurat sau întristat...Nu uita să le îngrijești!
Gama -417 îți propune să încerci două produse ce conțin minerale prețioase din Marea Moartă:

Crema hidratantă pentru mâini -417
Este o loțiune bogată și puternic hidratantă ce catifelează, hrănește pielea în profunzime și redă fermitatea. În plus, conține ingrediente ce protejează mâinile în perioada rece oferindu-le un aspect sănătos și catifelat la atingere. 

Gel spumant cu granule din lufa naturală - 417
Este un produs ce curăță tenul în profunzime, îndepărtează impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii. Grăbește microcirculația tenului lăsându-l moale și reîmprospătat. Acest gel spumant conține vitaminele A, B, E și F, apă din Marea Moartă, granule de lufa, Aloe vera și uleiuri esențiale din migdale dulci, struguri și avocado. 

Aceste produse pot fi darurile potrivite de Valentine’s Day prin care îi poți arăta jumătății tale că o iubești și o prețuiești.
Numele brandului simbolizează locația exactă (417m sub nivelul mării) de unde sunt extrase cele mai prețioase ingrediente pentru produsele-417.
-417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante (A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă.
Ingredientele active din produsele -417 sunt atent selecționate și recunoscute pentru proprietățile de rejuvenare.

 
Produsele -417 sunt disponibile în România, exclusiv în farmaciile Sensiblu.

You Might Also Like

2 comentarii