Lugo Restaurant & Lounge

08:15:00

LUGO s-a deschis in vara 2016 si de atunci a devenit un loc foarte popular, un restaurant cu vibe pozitiv, mancare buna si atmosfera tare placuta. Are si o terasa frumoasa unde in fiecare  sambata are loc garden party, cu barbeque, vin fiert si muzica buna.


Recent s-a lansat noul meniu semnat de Chef Albert, e timpul sa-l testati. Eu l-am testat deja, am apreciat prospetimea, imbinarea perfecta a gustului si aromelor.




Conceptul se bazeaza pe trei principii de baza: calitate, deliciu si prospetime. Poti face o calatorie aromata printre deliciile bucatariei internationale, savurand un vin bun intr-o atmosfera placuta. Meniul pregătit de Chef Albert are atât influențe italiene, cât și franțuzești pentru a satisface o gamă cât mai largă de gusturi.

Chef Albert a creat numeroase meniuri și rețete speciale și, așa cum spune chiar el, "în tot ce creez, creez dependență". Una dintre vedetele meniului este pieptul de rață cu polenta, o delicioasă cremă de mămăligă, cu sos de prune maturate în coniac. Printre semnăturile meniului se numără și un topping special de fistic, migdale și alte nici, regăsit în mai multe rețete. Meniu degustare by Chef Albert:  Starter - Vitello tonnato; Salata mixta cu piept de rata afumat, crema de branza și mango;  Main course - Piept de rata cu polenta și sos de prune in coniac maturate; Peste/fructe de mare; Red mullet misto cu salata mixta si sos de lamaie si vanata prajita; Desert - Creme brulle cu lavanda.






 Lugo  este un restaurant mediteraneean inconfundabil, cu linii si elemente de design vibrante. Decorul, ritmurile incitante ale muzicii de lounge si de relaxare si mirosul devastator de mancare mediteraneeana  savuroasa, sunt impulsurile unei aventuri gastronomice de neuitat, care fac din restaurantul Lugo un loc perfect pentru o iesire cu persoana iubita, prietenii sau familia.  Lugo Lounge Restaurant este situat pe Strada George Enescu nr. 23. Rezervări la nr. de tel: 0785.238.910

You Might Also Like

5 comentarii