LIQUIDES IMAGINAIRES- FLEUVE TENDRE

21:00:00

O compozitie noua, unisex, inspirata de pretioasele romane din secolele XVI – XVII, ale caror personaje idealizate si sentimente rafinate ne-au zbuciumat imaginatia pentru totdeauna.
Fleuve Tendre este o compozitie realizata de catre Sonia Constant. Notele “gandite” pentru compozitia “mosc-floral-lemnoasa” includ piper negru, cardamom, coriandru, chimen, sofran, trandafir, muscata, petalia, tonka, vetiver, patchouli, tamaie, civette, muscarome si aldron (molecule Givaudan).


Liquides Imaginaires este un brand de parfumuri mistice, realizate prin forta creativa a designerului Philippe Di Meo. Parfumurile Liquides Imaginaires transforma aromele in substante magice.
Doua trilogii, sase parfumuri exceptionale care intruchipeaza corpuri volatile care transced lumea materiala inspre cea imaginara. Doua lumi intime in care spiritele exploreaza orizonturile si noile dorinte.


Liquides Imaginaires a fost creat de Philippe Di Meo pentru a reinvia ceremonia parfumului si ritualul de creare si folosire a acestora, dezvoltand arome noi si obiceiuri alternative. Sticlele parfumurilor sunt create ca fiind obiecte pretioase si exceptionale, realizate prin experienta unor maestri artizani. Misterioase, sticlutele inchid in ele geniul parfumului, asemenea unor amfore.
Parfumurile Liquides Imaginaires sunt asemenea unui puzzle... sunt utilizate pentru a interpreta visuri, ganduri, intentii si confesiuni si a explora noi orizonturi si dorinte
.
 
EDP, 100 ML, 829 LEI)

Creatiile Liquides Imaginaires sunt disponibile in locatiile Beautik Haute Parfumerie si pe pe www.beautik.ro .

You Might Also Like

1 comentarii