Industria de gusturi by B3TON Restobar

08:49:00

B3TON Restobar se afla intr-o zona centrala a Bucurestiului, Bulevardul Marasesti 2B, in aproprierea Parcului Carol. Locatia prezinta o atmosfera cool si relaxanta, un meniu cu retete delicioase si cateva specialitati precum B3TON Burger, Coaste in sos BBQ si desertul nostru favorit Mar Copt in Foietaj dar si o selectie de vinuri si cocktailuri create de catre specialisti.
S- lansat noul meniu B3ton Restobar creat de Chef Silviu  Furdui.

 
                                  




 
Pentru ca a crescut de mic cu pasiunea pentru gatit, acesta fiind principalul motiv pentru care Chef Furdui opteaza, pe cat posibil, sa aleaga ingrediente achizitionate de la mici producatori locali, stiind cat de important este respectul pentru produse, preparate, plating si nu in ultimul rand, clienti. Din mainile lui ies adevarate delicii culinare.





 

Desi B3TON Restobar, figureaza pe harta restaurantelor din Bucuresti doar de la sfarsitul lui anului 2017, au reusit sa aduca cateva elemente de referinta pentru care merita sa-i vizitati pentru o masa intre prieteni, o cina delicioasa sau faimosul brunch B3TON in fiecare duminica cu meniuri exclusive realizate de Chef Silviu Furdui, bauturi delicioase completate de muzica live de Saxofon sau Vioara.

Ii puteti gasi pe:
Bd Marasesti, nr 2B, Bloc. C, Sc3, Parter (zona Parcul Carol)

You Might Also Like

1 comentarii