Wet n Wild / Beauty Review

18:28:00

Dragilor, Wet n Wild Cosmetics este prezent in Romania de anul trecut . Cosmetice Wet n Wild le puteti gasi in Kendra, Farmacia Tei  si Auchan [ aici am vazut eu ] si mai spuneti voi unde.
Ee mi-am luat fondul de ten PhotoFocus de cand a aparut la noi, l-am folosit de cateva ori, dar nu ne-am inteles.
Am mai avut oje si am, foarte bune,imi plac. Am avut mascara MegaVolume, bunicica, dar nu impresionanta.
La evenimentul #bbloggersecretsanta am primit cateva cosmetice de la acest brand, inclusiv fondul de ten PhotoFocus, intr-o nuanta mai deschisa.
Si o sa incep cu acest fond de ten.
Pe site-ul oficial este descris ca un fdt second skin, #nofilter perfection.
Descrierea suna foarte bine si probabil,unele persoane se regasesc,  chiar  Tati de pe youtube l-a nominalizat "best budget foundation of the year".


Toate suntem diferite, nu exista un ten identic, nu exista piele la fel... De aceia, unele produse sunt perfecte pentru unii si deloc bune pentru altii. Doar testand putem sa facem concluzii.


Cat nu  am incercat sa ma imprietenesc cu acest fond de ten, nu am reusit.
L-am aplicat cu degete, beauty blender si diverse pensule. Cu divers baze si fara.  Nu se aseaza frumos pe ten si nici vorba de second skin in cazul meu. Si mirosul.. unul foarte deranjant, a ulei de floarea soarelui nerafinat.

Sigur ca exista milioane de femei care folosesc cu placere acest produs si asa trebuie sa fie, pentru ca nicio chestie in lumea asta nu poate fi pe plac tuturor.
Deci, eu nu pot folosi acest fond de ten, dar voi trebuie sa-l incercati,s-ar putea sa potrivesca perfect, mai ales ca pretul e foarte mic. O sa-l ofer pentru un concurs ce va urma.
De MegaLast Lipstick ati auzit cu siguranta, l-am avut si mi-a placut mult.Acum am primit doua nuante,un rosu si un bordo.  Ca sa stiti, rujurile sunt foarte bune, cu textura cremoasa si aspect mat, foarte rezistente,dar nu usuca buzele. Eu le-am facut cadou unei prietene, nu pentru ca nu imi plac,imi plac, doar ca nu folosesc nuante aprinse des si era pacat sa stea, mai bine le foloseste cineva cu placere.Le recomand.

Mai am un ruj Wet n Wild - jumbo lip crayon, un ruj jumbo retractabil super, il folosesc destul de des, cred ca nu se mai produce, nu le-a mai vazut. Dar e superb, atat la culoare cat si textura.
Dar ce ziceti de paletele de farduri Color Icon ? Sunt atat de cunoscute.. am alergat toate dupa paletele astea, le comandam  de pe net pe vremuri.
Am avut si eu, demult. Si ma bucur ca am primit-o acum. Fardurile sunt minunate, cu o textura satinata, rezistente. Poti crea diverse look-uri cu ea, usor si rapid. O paletuta mica cu tot ce iti trebuie, love it!

Tare, tare as vrea sa incerc farduri cremoase, nu au aparut la noi, le-am vazut la bloggerite din strainatate, farduri cremoase metalice suuuperbe. Wet n Wild Romania, le aduceti si la noi? Please!
Deci, fetelor, cosmetice Wet n Wild sunt super mega accesibile, calitative, iconice, doar sa va gasiti ce vi se potriveste. V-am spus, vreau neaparat fardurile de ochi cremoase metalice, mai vreau oje, mai vreau pudra[am auzit numai de bine] si multe altele.. Cand descopar ceva interesant, va anunt. Pana atunci, nu uitati de Instagram,unde puteti citi zilnic review-uri.




You Might Also Like

5 comentarii