APIVITA / BEE RADIANT SPF 30

08:35:00

La inceputul anului APIVITA  lanseaza o crema din gama Bee Radiant cu celule stem din portocala si factor de protectie solara 30. Arata si suna tare bine, abia astept s-o incerc!
Dragilor, nu uitati de protectia solara, niciodata! Soarele e foarte bun, dar provoaca niste pete de toata frumusetea, de care nu o scapati in veci. Stiu ce vorbesc, ma lupt cu ele.
Deci, sa vedem ce zice APIVITA despre crema nou lansata....

Strălucire, luminozitate, hidratare și riduri netezite – acestea sunt dorințele fiecărei femei pentru propria piele. Chiar dacă nu realizăm, stresul cotidian și activitățile zilnice ne afectează sănătatea și, mai ales, frumusețea.

Mai mult de 80% din semnele îmbătrânirii sunt cauzate de radiațiile UV și poluare, factori la care suntem expuși zilnic. Pielea își pierde gradual din luminozitate și astfel încep să apară ridurile.
APIVITA lansează un nou produs în gama Bee Radiant: cremă de zi cu SPF 30! Cu 84% ingrediente naturale și celule stem din portocală, noua cremă Bee Radiant oferă multiple beneficii:
  • Protejează împotriva radiațiilor UVA/UVB
  • Oferă protecție împotriva factorilor agresori
  • Previne și reduce ridurile
  • Restaurează luminozitatea naturală a pielii
Tenul capătă un aspect catifelat, radiant, sănătos şi vizibil întinerit. Crema este îmbogățită cu 100% uleiuri esențiale organice pure de bergamotă, mandarină verde, trandafir & grapefruit.
Gama BEE RADIANT NU conține PARABENI, SILICON, PROPILEN GLICOL, BUTILEN GLICOL, ULEI MINERAL, ETANOLAMINA, FTALATI, PCM, NM.
Gama BEE RADIANT este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu. 
              Suna tare bine si frumos, vreau ten luminos si hidratat, vreau aceasta crema! 
 

You Might Also Like

4 comentarii