ZEN Sushi / Best sushi in town!

09:13:00

Despre ZEN SUSHI  am scris de nenumarate ori, dar o sa scriu iar si iar, pentru ca e the best! Asta inseamna prospetimea ingredientelor, grija deosebita la preparea mancarii, chefi profesionisti, locatii frumoase, atmosfera, ospitalitatea..tot!


Nu e de glumit despre prospetimea ingredientelor cand vine vorba de sushi,iar la ZEN Sushi aveti garantia 100% ca asa e!


A fost de curand ziua baiatului meu si am ales sa mergem cu totii la Zen Sushi Fusion [ Vasile Lascar,59].
Zen Sushi Fusion se afla intr-o vila frumoasa in centrul Bucurestiului, atmosfera e foarte placuta,iar mancarea desavarsita.


Am comandat initial supe, foarte gustoase, cu adevarat gust al Asiei. Aveti de unde alege, sunt noua supe diferite in meniu, preferata mea fiind Thai Soup.
Nu putea lipsi sushi,un platou mare cu de toate, adica diferite tipuri de sushi - maki, nigiri, cu creveti, icre, ton si somon. Un deliciu!




Meniul principal contine multe preparate calde precum somonla gratar,orez cu somon, ton, creveti, dar si preparate din porcsau pui. Va recomand si Yakisoba, un fel de paste cu carne si legume sau Salmon Tartar [ demential!] si Duck Harumaki [ asa ceva nu mai gasiti nicaieri].
Desertul e tot specific asiatic, am gustat aproape tot si va recomand tot. Luati-o usor, va fi prilej sa mai reveniti pe la ZEN.

You Might Also Like

6 comentarii