R.I.B.S. - Romanian Insane Barbeque and Sauces

19:37:00

In Centrul Vechi, mai exact pe strada Sepcari nr 12 s-a deschis nu demult un restaurant, despre care v-am mai spus pe paginile de socializare. Se numeste R.I.B.S.  si este specializat  pe coaste, burgeri si in general, pe retete americane. Coastele care sa servesc aici, sunt cele mai bune in comparatie ce am mai mancat. Sunt dementiale, nici nu stiu cum sa le descriu.

Am fost aici deja de cateva ori, de fiecare data am mancat coaste, fie de porc, fie de vita.. dementiale, v-am spus. Pentru iubitorii de carne este un restaurant care nu trebuie ocolit!  Burgerii sunt si ei in topul preferintelor mele, sunt doar trei variante in meniu, dar toate trei sunt exact cum trebuie.




Alaturi de vedetele meniu-ului se servesc multe alte preparate delicioase si pentru toate gusturile. Va recomand coaste, bineinteles, burgerii - toti, asezonati cu sosuri facute in casa, la desert Oreo Tiramisu sau Papanasi, dar va trebui sa mergeti de multe ori aici ca sa incercati tot, pentru ca va garantez ca o sa va atraga


Atmosfera e minunata, nu duduie muzica tare de iti vine sa pleci imediat, servirea e placuta, e cald si bine ca acasa.

                         Sepcari nr 12 , R.I.B.S. - locul perfect pentru a  trai emotia gustului ...


You Might Also Like

2 comentarii

  1. Localul arata foarte, foarte dragut! De-abia astept sa vad si ce gust au coastele, n-am mai mancat de mult unele cu adevarat gustoase.

    RăspundețiȘtergere