ROGE CAVAILLES / Ritualul din baie

16:30:00

Ati incercat ceva de la Roge Cavailles ? Daca nu, e musai!  Brandul Roge Cavaiiles are deja o istorie si traditie de aproape 100 de ani. Nascut in 1924 in Paris si dezvoltat de catre farmacistul Roge Cavailles acest brand de ingrijire este foarte cunoscut acum la nivel mondial.
Toate produsele RC contin exclusiv un complex de vitamine si oligo-elemente si hranesc pielea in profunzime, stimuleaza productia de agenti naturali de hidratare, repara si echilibreaza balansul lipidic. Produsele sunt perfecte pentru pielea sensibila!
Si cum ingrijirea incepe din baie, fie cu un dus rapid sau o cada cu spuma, experienta senzoriala Roge Cavailles va fi placuta si relaxanta...........








 

. Produsele îmbină excelența dermatocosmeticelor cu parfumul și prețiozitatea unor produse de lux, pentru a crea cea mai bună formulă de îngrijire.

Toate produsele Rogé Cavaillès sunt hipoalergenice, testate clinic sub control de către dermatologi sau ginecologi și sunt îmbogățite cu substanțe active lipidice.

 

Ulei Satinat Roge Cavailles

Special formulat pentru curățarea pielii sensibile și uscate, formula sa îmbogățită cu uleiuri naturale de argan și trandafir hrănește intensiv și protejează pielea împotriva uscării. Textura sa învăluitoare și spuma sa bogată, delicat parfumată, transformă momentul dușului într-un adevarat moment relaxant. Rezultatul: Pielea ta va fi catifelată, suplă și mătăsoasă.

 

Săpun Migdale și Trandafir - 115 gr.

Dedicat pentru o piele sensibilă și uscată

Roge Cavailles concentrează toată onctuozitatea unei creme într-un săpun solid.
Spuma sa generoasă îmbracă pielea într-un parfum delicat și o hidratează în timp ce o curăță intens.
 
Nutrissance Lapte de Corp - 250 ml

Cu o formulă realizată în proporție de 97% din ingrediente naturale, acest lapte de corp cu parfum lemnos-floral oferă o hidratare intensă de la prima aplicare și hrănește pielea în profunzime

Ideal pentru protectia pielii sensibile.

Acțiunea 1: protejează împotriva uscării

Cu 3 agenți surgras: ulei de migdale dulci, ulei de jojoba, unt de karité.

Expert în agenții surgras, Cavaillès a dezvoltat pentru hidratarea corpului agenți surgras biocompatibili și non-ocluzivi care refac filmul hidrolipidic protector al pielii, în același timp lăsând-o să respire.

Acțiune 2: hrănesc pielea în profunzime

Cu 8 vitamine și oligo-elemente: Oméga 3 & 6, Vitamina E, Provitamina B6, Magneziu, Zinc, Mangan, Sodiu.
 
 
Produsele Rogé Cavaillès se găsesc în farmacii, dar și online pe farmacia tei, e-mag și dermastore.

Prețuri:

Ulei Satinat Roge Cavailles   250 de ml      55 de lei
Săpun Migdale și Trandafir   115 gr           25 de lei
Nutrissance Lapte de Corp                         75 de lei

You Might Also Like

2 comentarii

  1. la ce ingrediente faine are ..chiar e o minune ..iar migdalele si trandafirii ...imi dau seama cat de delicat miros !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. super, nu am incercat dar chiar as vrea!

    RăspundețiȘtergere