My first fashion collection launch

08:53:00

Mi s-a indeplinit un vis... Un vis la care visam demult [ ca sa ne intelegem]... Am creat propria mea colectie de haine, la care am muncit mult si mai am de muncit in continuare, dar e ceva frumos.
              Toata colectia va fi disponibila in curand pe site,pana atunci puteti sa ma contactati direct.
Inspiratia pentru prima colectie a venit din copilaria mea, inspiratia pe motive rusesti. Am numit-o
Matryoshka, adica papusica ruseasca . Colectia cuprinde mai multe piese vestimentare - rochii cu broderii, rochii cu peplum brodat, fuste cu broderii, pantaloni si bluze cu ciucuri, bluze cu imprimeuri inspiratie ruseasca.
Am organizat si un mic eveniment unde a fost prezenta toata colectia, dar si mancarea pe care am gatit-o eu,tot inspiratie ruseasca.
Evenimentul a avut loc intr-un salon foarte frumos -  D'Hairapy Beauty Bar in strada Vasile Conta nr 18, unde veti gasi toate serviciile de beauty si pe care vi-l recomand din suflet!
Multumesc mult tuturor care mi-au fost alaturi, multumesc sponsorilor : Flormar Romania si Top Line Romania.
Photo Credit: Stefan Ovidiu













































You Might Also Like

7 comentarii

  1. Felicitari, Stella! Sa ne spui cand e disponibila colectia online, ca tare mi-ar placea o bluza oversized inscriptionata cu o matrioshka rosie, precum cea pe care am avut-o in copilarie :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Doctorita mea Fashionista, sa fie intr-un ceas bun, ma bucur ca am fost alaturi de tine, te imbratisez cu drag <3.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, Stella! Ma bucur mult pentru tine! Mi-ar fi placut sa le descopar si eu alaturi de celelalte fete. :)

    RăspundețiȘtergere