Idei de cadouri de Craciun

09:30:00

Dragii mei, nu vi se pare ca anul asta a trecut foarte repede? De fapt mai e un pic si trece, dar pana atunci avem sarbatorile inainte, asa ca m-am gandit sa va dau cateva idei de cadouri frumoase.
Daca nu aveti in zona voastra magazine specificate, totul se poate comanda online!
Incep cu YVES ROCHER [ AICI comandati online], un brand frantuzesc de traditie.
Yves Rocher tocmai a lansat  colectia in editie limitata  special conceputa pentru sarbatorile de iarna, cu arome delicioase de vanilie si  fructe de poveste.. Stiti cum e? De poveste!
Sunt disponibile casute de poveste, seturi, dar puteti crea propriu vostru set personalizat. Va recomand cu drag produsele, veti fi incantate de absolut tot.
O alta optiune pe care v-o recomand - noul parfum Oui LÁmour, cu note de Angelica, trandafir, boabe de Tonka , lemn de Cedru, o aroma delicata,feminina, dulce-lemnoasa....


Atat pe site cat si in magazinele Yves Rocher din toata tara descoperiti produsele si creati cadouri personalizate.

O alta propunere - THE BODY SHOP [ AICI comandati online]
The Body Shop este o companie din Marea Britanie ce produce cosmetice naturale din ingrediente organice aprovizionate prin program unic in lume Community Fair Trade. The Body Shop este implicat mereu in campanii umanitare la nivel global. Si noi putem ajuta copii si oamenii aflati in dificultate cumparand produse TBS .
Cadouri de Craciun The Body Shop sunt foarte frumoase si aveti de unde alege. Va recomand editia limitata de iarna Frosted Berries cu ulei de seminte de merisoare, aroma fructata, care imi place foarte mult! Gama contine mai multe produse de ingrijire, dar puteti crea la alegere seturi personalizate.

Toate aromele The Body Shop sunt delicioase,iar faimosul unt de corp este fabulos!!! Nu treceti cu vederea nici gama de makeup, acum in preajma sarbatorilor TBS a lansat o colectie stralucitoare de makeup - palete de farduri, rujuri lichide metalice, pudra puff stralucitoare si altele. Foarte frumoasa colectia, love it!

LÉRBOLARIO - produse fitocosmetice de origine italiana,un brand tare drag mie.
AICI aveti toate informatiile. LÉrbolario este prezent in farmaciile Sensi Blu.
LÉrbolario are o multime de produse deosebite,seturi de ingrijire, parfumuri, creme, etc .Are o gama deosebita pentru protectia solara, iar preferatul meu este spray cu ulei de cactus.
Dar acum, de sarbatori, va recomand cateva seruri parfumate, cele mai noi game lansate - Lilla Lilla si Indaco, inspirate din frumusetea naturii.

Daca nu sunteti hotarati in privinta acestor seturi, aveti multe alte optiuni la alegere! Dar eu zic ca e un cadou minunat
Tot in farmaciile Sensi Blu  gasiti brandul APIVITA - produse grecesti naturale,holostice cu un succes mare pe plan international.De sarbatori Apivita lanseaza seturi de cadouri speciale,inca nu stiu despre ce vorba, o sa va anunt, dar urmariti in Sensi Blu toate ofertele. Pana atunci va recomand sa creati un set cadou personalizat in functie de nevoile celor dragi.





Si daca e vorba de cadouri, nu ratati KIEHLS !  Brandul american KIehls este absolut fabulos! Credeti-ma! Pentru femei si barbati, toata gama de ingrijire din cap pana in picioare.
In preajma sarbatorilor KIehls a lansat noul design al ambalajelor - by Kate Moross si cu Mickey Mouse, tare dragute, simpatice, jucause.


Din pacate produsele sunt disponibile doar in magazinele din Bucuresti si Iasi, dar puteti accesa pagina de
FB KIEHLS Romania ca sa fiti la curent cu toate noutatile. Dar repet inca o data, KIehls is absolutely amazing!
In plus, Advent Calendar KIehls este disponibil acum si e cel mai bun prilej sa testati produsele vedete ale brandului.
                                            Deocamdata atat, revin si cu alte idei de cadouri






You Might Also Like

5 comentarii