Produsele Star CUPIO MUAH

09:15:00

O companie 100% romaneasca fondata in urma cu sase ani, Cupio si-a concentrat eforturile atat in directia dezvoltarii de produse de machiaj usor de utilizat, versatile si accesibile tuturor segmentelor de clienti, cat si in cea a conceperii de formule profesionale, menite sa vina in intampinarea nevoilor make-up artistilor. In kit-urile de machiaj pe care Sorin Papa le foloseste atat pentru sedinte foto, clienti, cat si in cadrul cursurilor pentru incepatori si avansati sustinute la Artist Salon&Academy, se afla in permanenta cel putin un produs Cupio, fie ca este vorba despre un set de gene false sau despre un ruj rezistent la transfer. “Intotdeauna am sustinut initiativele mediului profesional romanesc si am incurajat dezvoltarea de produse si accesorii de machiaj. Echipa Cupio este cel mai bun exemplu ca si tara noastra poate avea un brand de make-up la cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Sunt ferm convins ca secretul realizarilor inregistrate pana in prezent de Cupio se datoreaza atat produselor excelente sub raport calitate-pret, cat si dorintei permanente de imbunatatire a formulelor, deschiderii la feedback-urile make-up artistilor si atentiei acordate nevoilor reale ale clientilor.” (Sorin Papa)


 
Invitat special sa sustina o demonstratie de make-up in cadrul evenimentului Cupio #AmplifyBeauty, Sorin Papa a prezentat doua look-uri al caror numitor comun este sofisticarea. 

 Machiajul propus pentru toamna-iarna 2017-2018 este elaborat si mizeaza pe revenirea catorva elemente: rujul mat, pigmentii de make-up intensi si genele false, atat in varianta banda cat si individuale. Pleoapele sunt machiate in tonuri enigmatice de brun-roscat care sunt contrastate cu creionul khol fumuriu si eyeliner-ul negru intens. Pentru un plus de intensitate conferit privirii, Sorin a aplicat genele banda Epic Beauty din colectia CupiLash Mink, confectionate manual din par de nurca 100% natural, extrem de confortabile datorita benzii din bumbac si garantate pana la 30 de utilizari. Obrazul este atins cu delicatete de fardul de obraz Cupio – Apricot Mist, iar buzele sunt invaluite in cel mai insinuant nude – rujul lichid mat MUAH in nuanta Naughty Nude, parte din colectia Urban Vibe. 


 
Cupio a conceput noile colectii de machiaj pentru toamna-iarna 2017-2018 ca un omagiu adus femeii moderne, active, in permanenta cautare de produse care sa ii simplifice traiul si care sa fie versatile, practice si usor de utilizat. Sezonul acesta din trusa de make-up nu trebuie sa lipseasca rujul lichid mat MUAH, care se aplica dintr-o singura miscare, nu usuca buzele si rezista la transfer pana la 8 ore (gama de culori variaza de la nuante de beige-uri si brunuri, pana la fuchsia si rosu flamboaiant), iar pentru o nota de “extravaganta purtabila” pigmentii Cupio asteapta sa fie utilizati pe pleoapa mobila, pe arcada sau in coltul intern al ochilor, atat in timpul zilei (aplicati peste un alt fard pentru un aspect radios) cat si seara (indicat este sa fie utilizata in prealabil o baza de machiaj peste care sa se aplice pigmentul cu ajutorul unei pensule subtiri). La final, o pulverizare a spray-ului de fixare Cupio Make-up PRO asigura rezistenta machiajului de-a lungul intregii zile, hidratand si catifeland tenul (produsul nu contine parabeni si talc).


Colectiile CUPIO sunt disponibile atat in magazinele fizice din tara (Bucuresti - Veranda Mall, Baneasa Shopping City si Sun Plaza), cat si online pe site-ul www.cupio.ro.

*Pret ruj lichid mat MUAH Urban Vibe: 29 lei
*Pret pigment de machiaj Cupio: 59,90 lei
*Pret gene false CupioLash Mink Collection: 150 lei
*Pret spray de fixare Cupio Make-Up PRO: 94,90 lei

 
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/cupio.ro/
Official MUAH web page (in curand): http://www.muah.ro/
Official MUAH Facebook Page: https://www.facebook.com/muah.ro/

You Might Also Like

2 comentarii

  1. am participat la petrecerea de lansare a rujurilor, foarte frumos a fost si acum beau cafeluta dintr-o cana Cupio!

    RăspundețiȘtergere