Beauty News / CND Creative Play

17:06:00

Chiar aseara am fost la o lansare foarte frumoasa si colorata, s-a lansat noua colectie de oje CND CREATIVE PLAY. Pe Instagram ati vazut, desigur, ce culoare am ales eu.

 Fondat in 1979 in San Diego, CA, CND (Creative Nail Design, Inc.) este liderul global in servicii si produse profesionale – include SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color, VINYLUX si CREATIVE PLAY – lacuri si lacuri semipermanente.Avand tehnologii avansate si mereu cu un pas inainte, CND aloca resurse nenumarate in ceea ce priveste dezvoltarea produselor si cercetarea, educatia si relatiile cu clientii. Doar CND ofera performanta de inalta calitate in industria produselor pentru unghii, avand stranse conexiuni in lumea fashion. (CND, CREATIVE PLAY and the C logo are trademarks of Creative Nail Design, Inc.)
 Cu CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish nu ai acum nicio grija! Super rezistente, colorate, stylish!


Completeaza orice look cu cele 65 de noi formule si nuante ultra-vibrante care dureaza saptamani intregi!

Cauta un profesionist care stie sa aleaga din zecile de culori si finisaje, nuanta care ti se potriveste perfect in functie de culoarea pielii tale. Nu te teme —chiar si festivalurile care dureaza peste o saptamana nu sunt o problema pentru CND; formula cu un finish infailibil nu se matuieste si rezita cel putin 14 zile.
Cei 3 pasi CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish:
• Starts off strong: CND’s CREATIVE PLAY™ Gel Base Coat este primul pas pentru o relatie speciala cu manichiura sau pedichiura ta, care dureaza pana la 14 zile.
• Culori vibrante: fiecare lac semipermanant contine pigmenti micronizati pentru culori ultra-intense de la clasicele rosu si roz, la nuante cool de albastru si mov, verde funky si nuante de galben - toate cu efecte speciale: cream, metallic, pearl, satin, holographic glitter, metallic glitter sau transformer.
• Un final mega rezistent si mega stralucitor: sigileaza aceasta experienta si te poti bucura de o manichiura extraordinara, perfect protejata de durabilitatea Top Coat-ului, ce ofera stralucire high-gloss.

CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish culoare de mega impact ce dureaza cel putin 2 saptamani pentru look-uri trendy, super indraznete, cu un finish unic. Afirma-te din multime purtand nuantele CND!

You Might Also Like

3 comentarii