PadThai / Asian restaurant

19:19:00

Chiar demult nu am mai fost la vreun restaurant asiatic si cand am aflat de PADTHAI am vrut sa merg negresit. Cred ca tuturor ne place mancarea asiatica, nu am auzit pe nimeni sa nu-i placa, sincer.
Restaurantul PADTHAI se afla in zona Decebal, o zona plina de localuri care mai de care, pentru toate gusturile. Numai ca in majoritatea gasesti acelasi meniu banal, cam ca peste tot. Banal nu imi place, asa ca intr-o dupa ameaza frumoasa de toamna m-am asezat la terasa PADTHAI pornita sa gust cat mai multe feluri. Doar ca am gustat cateva,pentru ca portiile sunt foarte mari si mancarea foarte satioasa.
Am inceput cu o portie "cu de toate"- creveti, calamari,pachetele de primavara... Foarte bun, sanatos,fara ulei imbibat, foarte fresh.


La PADTHAI gasiti si multe feluri de supe, supe asiatice specifice. Am mancat una cu creveti, ciuperci si lapte de cocos, dementiala. Sunt sigura ca si celelalte erau foarte bune, altadata .
Din main course am stat mult sa ma gandesc ce aleg, toate aratau super in poze. Totusi ne-am oprit la PadThai cu creveti si PadThai cu somon, ambele delicioase si asa cum am spus, portii foarte mari.
La desert marul caramelizat cu sos de vanilie mi-a pus capac, absolut minunat si fin.


Meniul restaurantul este bazat pe retete traditionale asiatice din Japonia, Indonezia, Thailanda, India. Aici cu siguranta va veti aminti de calatoriile in Asia, iar cine inca nu a fost, va dori acest lucru.
Cele mai gustoase retete asiatice si o destinatie culinara de neuitat! AICI gasiti mai multe informatii.Pofta buna si calatorie placuta in Asia!



You Might Also Like

2 comentarii