NIVEA Care & Hold, prima gamă de styling şi îngrijire!

11:50:00

NIVEA mi-a facut o surpriza tare frumoasa, am primit noua gama de styling Care & Hold si o cutiuta plina de accesorii.
De multe ori adoptam acelasi stil in fiecare zi, aceiasi coafura, acelasi machiaj, nu avem curaj sa iesim cu nimic in evidenta... Si eu sunt cam asa, recunosc. De cate ori am raspuns provocarilor vietii, unor sanse ? Nu am avut curaj, tarie de caracter sau pur si simplu nu am vrut sa ies din zona de comfort. Toate astea mai devreme sau mai tarziu duc inevitabil la regrete si frustrari.
De aceia imi place mult provocarea NIVEA, un inbold, impuls, incurajare de a indrazni, de a avea curaj sa faci schimbari, sa arati frumos si diferit in fiecare zi.


Noile produse Care & Hold vin in ajutorul nostru de a crea coafuri si lookuri diferite, dar in acelasi timp au grija de parul nostru, sa arate natural, matasos, hidratat. Pentru ca are o formula inovatoare care ingrijeste si intareste parul in mod activ, iar ingredientul principal este panthenol


 
Moda este într-o continuă schimbare, iar femeile îşi doresc să fie în trend cu fiecare capitol al vieții lor: atunci când își aleg ținuta perfectă sau destinația de vacanță, dar și când vine vorba de coafarea și îngrijirea părului. În fiecare zi, însă, ele întâmpină aceeași provocare: dorința de a se coafa pentru a-și pune în evidență stilul fără să-şi facă griji că părul se deteriorează.
NIVEA lansează Care & Hold, prima gamă de styling și îngrijire cu o formulă inovatoare care regenerează în mod activ părul, asigurând în același timp fixarea de care ai nevoie fără a-l deteriora. Noua formulă ajută coafura să reziste până la 24h fără să încarce firul de părul, acesta este întărit și capătă un aspect natural pe care femeile îl iubesc. Ingredientul secret? Panthenol-ul care întărește fibra interioară a firului de păr și o hrănește în profunzime.
Frumusețea înseamnă un look natural, aşa că îndrăznește să strălucești şi foloseşte produse care au grijă de părul tău. Pentru o coafură perfectă care rezistă 24h, dar în același timp îi oferă părului hidratarea de care are nevoie, poți folosi spuma de păr NIVEA Care & Hold. Formula ușoară a gelului cremă NIVEA Care & Hold acţionează în profunzime asupra structurii firului de păr fără să îl încarce şi lăsându-l flexibil. Pentru o finisare naturală și rezistență puternică întreaga zi, fără un aspect de păr uscat, poți utiliza fixativul NIVEA Care & Hold. Folosite împreună, produsele din noua gamă îi oferă părului strălucire cu un volum relaxat și un finisaj natural astfel încât vei avea un nou look în fiecare zi.
Descoperă produsele din noua gamă NIVEA Care & Hold şi vei avea o coafură care rezistă până la 24h, regenerând părul și oferindu-i un aspect natural și sănătos.
Prețuri maxime recomandate:
Fixativ NIVEA Care & Hold, 250 ml – 16,50 lei
Spumă NIVEA Care & Hold,150 ml – 16,50 lei
Gel cremă NIVEA Care & Hold, 150 ml - 19,80 lei

You Might Also Like

2 comentarii