Le Diner en Blanc Bucharest

15:38:00

A trecut ceva timp de cand am participat la evenimentul anului [ in adevaratul sens al cuvantului] -
LE DINER EN BLANC - prima editie desfasurata in Bucuresti.
Va spun sincer, emotiile m-au cuprins inca dinaintea evenimentului, abia asteptam, dar pe parcursul acestui diner superb am avut emotii si mai mari....
A fost neasteptat de frumos, totul, dar absolut totul era alb. De la decor, flori, mesele si meniul pana la o mare de invitati... toti in alb.
Este un eveniment exclusivist, elegant ce are loc in mai multe orase din lume si daca l-ati ratat anul acesta, nu aveti nicio scuza la anul.
La apus am experimentat si #dinerinthesky, la 50 de metri deasupra Bucurestiului - suuuuperb!
Evenimentul in sine a devenit faimos pentru vizionarile spectaculoase ale oaspetilor sai, imbracati in alb, care se aduna intr-un spatiu public, secret si special transformat! 
Sute de oameni imbracati in alb si debordand de eleganta, pasiune si rafinament, s-au intalnit la cel mai mare “picnic chc” . 
 

Pe parcursul serii, invitatii s-au bucurat de frumusetea unui eveniment “ALB” si de participarea la ceva neasteptat.
 
“Le Dîner en Blanc” aminteste de eleganta si stralucirea societatii franceze, iar invitatii s-au indemnat unii pe altii, stiind ca iau parte la un eveniment cu adevarat magic. Fara trafic auto, fara trafic pietonal – doar trecatori uimiti de scena din fata lor. Totul a fost un vis pe care l-a trait si Romania ….. in alb!

Persoanele publice prezente la eveniment : Giulia, Gina Pistol, Fabulous Muses ( Diana Enciu si Alina Tanasa), Otrava, Xonia, Adela Popescu si Radu Valcan, Cosmina Pasarin, Dani Otil, Speak, Flick, Sorin Boanta, s-au distrat si au dansat pe muzica live a celor de la Prestige Orchestra, au petrecut de muzica antrenanta oferita de catre Dj U-Gin (Resident DJ LOFT) si pe acordurile de vioara ale Alexandrei Violin.

Creat in Paris in urma cu aproape 30 de ani, acest fenomen global a fost preluat de peste 70 de mari orase din intreaga lume, cum ar fi: New York, Miami, Sydney, Los Angeles, Singapore, Mexico City, Hong Kong, Montreal, Tokyo si Abidjan.
 

 

You Might Also Like

1 comentarii