Slow down and enjoy your life!

17:01:00

O ironie a vietii moderne ... in timp ce tehnologia este in continua dezvoltare, care ne economiseste timpul, folosim acel timp pentru a face cat mai multe lucruri, astfel ca viata a devenit tot mai agitata si mai rapida. Viata, timpul se misca atat de rapid incat totul trece prea  repede... inainte de a ne bucura cu adevarat. Ironie..
Ce ar fi sa incetinim o clipa ritmul vietii? Ce ar fi sa ne bucuram mai mult de tot? Daca ai muri maine, oare cati oamenii din jurul tau ar aduce aminte de tine poimaine?
Asta e, tu si numai tu poti sa-ti faci viata cum ti-o doresti. Poti sa te bucuri ca ai avut privilegiu sa te trezesti dimineata, sa respiri aer proaspat, sa auzi vantul si sa vezi soare. Suna banal? Da, dar asta inseamna o alegere constienta, nu intodeauna usoara, sa ai mai mare apreciere a vietii si pana la urma sa fii fericit.
VICHY lanseaza o noua gama Slow Age - o gama menita sa incetineze procesul de imbatranire a pielii si  sa corecteze semnele existente . Pielea va deveni mai puernica, hidratata, luminoasa.
Despre asta este vorba - ia-o mai incet cu viata ta, oricum imbatranim toti, ingrijeste-te, bucura-te, fa ceva pentru tine si o sa vezi, poate si imbatranesti mai incet....
Imi place noua gama Vichy, conceptul ei, mesajul... Mesajul de a fi femeie ingrijita, fericita, plina de viata si care se bucura de fiecare clipa,incet, cu placere.
Gama Slow Age  cuprinde trei produse:
Fluid zilnic SPF 25
Crema zilnica SPF 30
Crema zilnica pentru conturul ochilor
9 ani de cercetare, o tehnologie exclusiva !
Produsele actioneaza impotriva primelor semne de imbatranire- de la linii fine la riduri, de la nuanta neuniforma a tenului, pete pigmentare, pierderea tonusului.
Pentru prima data in aceasta formula au fost asociate Baicalin[ extract antioxidant dintr-o radacina din China], Bifidus [ probiotic derivat] si Apa Termala Mineralizanta Vichy - pentru o piele mai puternica, mai hidratata, luminoasa, mai plina.
Si sfatul meu la sfarsit. Gasiti placere in orice! Nu timpul trece rapid, ci noi il alergam.... Fiti sanatoase, iubite, fericite!




You Might Also Like

1 comentarii