Beauty news / SENSAI

07:51:00

In toamna aceasta brandul japonez SENSAI a lansat noua gama SENSAI Foundations pentru iubitoarele brandului si adevarate cunoscatoare .
In aceasta gama au intrat cinci produse noi, produse high end de ultima generatie in industria cosmetica, menite sa sublinieze frumusetea naturala a pielii, oferindu-i luminozitate, stralucire delicata si sanatate.
SUPREME ILLUMINATOR


Evidentiator personalizabil va ajuta sa va captati stralucirea, infuzand luminozitate in orice zona a fetei. In plus, ofera aspect vizibil mai ferm. Textura sa satinata aluneca uniform, lasand o senzatie de mudra matasoasa. Se poate aplica atat inaintea fondului de ten, cat si peste.


LUMINOUS SHEER FOUNDATION
Acest fond de ten are o textura super usoara, aluneca extrem de bine pe piele, ofera luminozitate, stralucire,aspect proaspat fara cusur. Are in compozitie pudre. Acoperirea este controlabila,iar tenul arata foarte natural, aproape nemachiat.



FLAWLESS SATIN FOUNDATION
Acest fond de ten are in compozitia sa, ca si in produsul precedent, pudre cu efect de difuzare a luminii. Are o formula cremoasa, ofera hidratare profunda, stralucire delicata si un aspect natural.Acoperirea este medie.


GLOWLING BASE
O baza de machiaj ce infuzeaza lumina, avand un continut de pigmenti perlati care corecteaza nuanta tenului, oferindu-i o stralucire sanatoasa. Formula hidratanta pastreaza machiajul intact toata ziua.


TRANSLUCENT LOOSE POWDER
O pudra super fina si foarte translucida reflecta lumina delicat,ofera tenului aspect matasossi pastreaza prospetimea machiajului.



Pentru aplicarea fondului de ten se recomanda folosirea pensulei speciale LIQUID FOUNDATION BRUSH - cu capul tesit si perii conici,o pensula exceptionala pentru finisaj fara cusur


SENSAI a recreat diverse impresii ale matasii pretuite pentru a va lasa sa va jucati cu luminozitatea. De la radierea plina de prospetime la o stralucire naturala, va puteti crea tenul ideal cu ajutorul noii game SENSAI!

Toata gama de machiaj si ingrijire SENSAI o gasiti in magazinele  DOUGLAS si online pe site-ul lor,unde puteti consulta si preturile.
Si daca tot a venit vorba de machiaj, nu pot sa nu va spun cat de mult mi-a placut gama de rujuri
Silky Design Rouge - ruj tip creion retractabil, foarte cremos,pigmentat, usor de folosit. Are o textura de gel ce ofera buzelor un aspect satinat  foarte frumos.

Si ca buzele sa fie sanatoase si frumoase, va recomand Cellular Performance Total Lip Treatment.
Un tratament special dedicat zonei buzelor care activeaza formarea de colagen, actioneaza impotriva liniilor fine in jurul gurii, face buzele mai moi si.. mai mari. Genial.

La sfarsit vreau sa va spun cateva cuvinte. In viata totul e o alegere. Aleg sa fiu sanatoasa, aleg sa fiu vesela, aleg cu cine imi petrec timpul, aleg cum sa ma machiez si cu ce crema sa ma dau. Nu e asa?
Eu pentru mine aleg tot ce e mai bun, aleg sa atrag lucruri pozitive in viata mea, aleg sa zambesc astazi, aleg sa iubesc pe cine vreau, aleg sa folosesc cosmeticile SENSAI , pentru ca merit tot ce e mai bun.
                    Va doresc sa faceti alegeri potrivite in viata si sa va bucurati de ele!




You Might Also Like

2 comentarii