Frumusetea femeilor / 20 de ani AVON

15:40:00

Cred ca nu exista vreo persoana care nu a folosit  macar vreun produs AVON. Iata ca acum AVON implineste 20 de ani in Romania si zi de zi tot acest timp sarbatoreste frumusetea femeilor din intreaga lume.
Cu prilejul aniversarii, AVON a pregatit cateva noutati - un parfum nou, o explozie de culoare si texturi gamei MARK, produs revolutionar pentru ingrijirea pielii si din gama Advance Techiques pentru par.




Gama Fragrance se îmbogățește cu un nou parfum, care o are drept imagine pe cunoscuta actriță Eva Mendes și care aduce în premieră conceptul de layering în universul parfumurilor. Creat de parfumieri celebri, Eve Duet are un ambalaj unic, care înglobează două arome și care permite personalizarea parfumului în funcție de momentul zilei sau de starea de spirit. 


 
Și portofoliul mark. va avea o nouă vedetă în acest sezon. Rujul Liquid Lip este o explozie de culoare în 20 de nuanțe, cu primer încorporat, pentru un plus de hidratare și rezistență. Noul produs o are drept ambasadoare pe INNA și este disponibil în două tipuri de texturi - mată și lucioasă. Produsul poate fi testat și în aplicația AVON Make-up Mirror, unde utilizatorii pot încerca produsele de make-up AVON, în toate culorile și texturile disponibile. În plus, noua aplicație pune la dispoziție machiaje iconice realizate de Make-up Artistul AVON - Roxana Minea, opțiuni de setare a intensității produselor alese pentru a obține efecte variate, dar și trucuri interactive


 
În skin care, AVON prezintă un produs inovator, ieșit de curând din laboratoarele institutului de cercetare AVON din New York: Anew Infinite Effects. Principiul de funcționare este simplu. Atunci când folosești luni de zile același produs anti-aging, pielea se obișnuiește cu formula, iar rezultatele încetează să mai apară. Anew Infinite Effects are o rețetă clară: o săptămână folosești crema numărul 1, o săptămână pe cea de-a doua, conform specificațiilor de pe ambalaj. Nu este un produs 2 în 1, ci un tratament sigur, construit pe baza a două formule inovatoare.


 
Miracle Densifier Volume Collection din gama Advance Techniques pentru îngrijirea părului o are drept ambasadoare pe Antonia. Noua gamă oferă părului un aspect dens și voluminos, dar și un plus de elasticitate datorită complexului de aminoacizi, vitamine și extract de alge.


 
Elementul surpriză care vine în completarea noutăților de beauty este lansarea colecției capsulă împreună cu Lana Dumitru, care cuprinde elemente vestimentare și accesorii în texturile și vizualurile care au consacrat brandul LANA.
Produsele vedetă din acest sezon vor fi lansate în următoarea ordine: Eve Duet – 28 septembrie, Liquid Lip by mark., Advance Techniques Miracle Densifier Volume Collection și Anew Infinite Effects pe 19 octombrie, iar colecția realizată împreună cu Lana se va lansa în Broșura 16, începând cu 9 noiembrie. Produsele vor fi disponibile în broșură și pe www.avon.ro.


You Might Also Like

3 comentarii

  1. Cu sampoanele de la Avon eu m-am inteles mereu bine, chiar am reinceput sa-mi cumpar din nou produse de la ei. Daca miroase la fel de frumos cum arata, Eve Duet va deveni parfumul meu preferat.

    RăspundețiȘtergere