BOSS THE SCENT INTENSE / New Hugo Boss Fragrances

08:20:00

Acum un an sa lansa parfumul BOSS The Scent, doua arome pentru Ea si El, o poveste ce insoteste femeia si barbatul pe calea succesului. Am fost atunci la lansare si m-am indragostit iremediabil de notele lui  de piersica, miere si frezie....
Acum, BOSS Parfums lanseaza urmatoarea poveste - BOSS THE SCENT INTENSE - povestea al seductiei, elegantei si al rafinamentului, pentru Ea si El - Universul BOSS .





Instigate de alura aromei celuilalt, simtul vederii al protagonistilor, sunetul si mirosul devin inaltatoare si interconectate. Pe masura ce se angajeaza intr-un joc puternic al egalitatii, calatoria seductiei ia o noua si intensa calitate in timp ce se realizeaza intimitatea; BOSS THE SCENT INTENSE dezvaluie potentialul incredibil pe masura ce se apropie. 

 
Calatoria seductiei incepe cand ochii lor se intalnesc. Dupa ce analizeaza incaperea in care el se regaseste, ea se vede pe ea insasi – dar ea deja il fixeaza cu atentie. Ei sunt fermecati, lumea din jurul lor se sterge in fundal pe masura ce se apropie magnetic unul de altul.

 
Apropiati unul de altul, fiorul prezentei celuilat devine electric. El isi misca chipul catre ea, oprindu-se pentru a simti caldura obrazului ei pe al lui. El ii sopteste, iar ea incepe sa vorbeasca, anticiparea apropierii este amplificata de sunetul vocilor lor si de entuziasmul fiecaruia dintre ei.

 
Pe cat de apropiati devin, pe atat de captivati devin. Brusc, dorinta ramane in expectativa in timp ce ei sunt stapaniti de puterea intoxicanta a BOSS THE SCENT INTENSE. El respira aroma ei, ea face la fel cu al lui, evocand pasiunea unuia pentru a celuilalt. Pe masura ce simturilor lor se intersecteaza, ambii protagonisti se lasa consumati de intensitatea BOSS THE SCENT INTENSE.


 
Aromele

Pentru el, notele de top condimentate de ghimbir sunt intensificate prin adaugarea de cardamom. Notele de mijloc ale parfumului - exoticele note de fruct de maninka-sunt amplificate pentru un efect maximizat, in timp ce prin adaugarea de vanilie la baza se combina cu bogatia de notelor de piele pentru a creste puterea magnetica a aromei.

 
Pentru ea, notele fructate de top irezistibile de piersica scaldata in miere sunt potentate pentru a se intalni cu absolutul de floare orientala de osmanthus care se intensifica in notele de mijloc. Baza afrodiziaca de cacao prajita este intensificata pentru a spori puterea de seductie, in timp ce notele de vanilie imbogateste frumusetea senzuala si eleganta.

 
Prin concentratia mai mare a uleiului a celor doua noi Ape de Parfum, aromele creeaza o atractie irezistibila intre Barbatul si Femeia BOSS, patruzand in lumea lor senzoriala si lasand o amprenta durabila in jocul seductiei.


                          Ambele variante sunt deja disponibile. Si tocmai s-au lansat! 

You Might Also Like

4 comentarii