Movie time / ATOMIC BLONDE

08:44:00

Senzuală şi letală în acelaşi timp, Charlize Theron se reinventează din nou şi surprinde cu un rol exploziv de blondă fatală în filmul de acţiune „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”, în premieră pe marile ecrane din ţară, din 4 august. 

Având la bază romanul grafic „The Coldest City”, actriţa interpretează rolul unei letale asasine MI6, trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională.


Cel mai de preţ agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton îşi etalează toate atuurile de spion şi apelează în egală măsură la senzualitate şi brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viaţă. Singură într-un oraş dominat de haos chiar înainte de căderea Zidului, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.
 
Printre vedetele care s-au alăturat misiunii agentei marţi seara s-au numărat: Lora şi Ionuţ Ghenu, Adelina Pestriţu, Kamara şi Andrei de la Alb-Negru, Dan Cruceru şi Cristina Pocora, Daniel Niţoiu şi soţia lui, Marina Neagu.

Un cocktail savuros de acţiune pură, senzualitate dezarmantă şi ritm ameţitor, „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” este regizat de David Leitch („John Wick”) şi are premiera în cinematografele din România, începând cu 4 august.

You Might Also Like

4 comentarii