MINDBALANCE / ADRENALL

19:22:00

-nutraceutic 100% natural pentru un nivel optim de energie pe întreg parcursul zilei-
Vara totul pare mai ușor… zilele sunt mai lungi, lumina solară ne alimentează optimismul și buna dispoziție. Concediile sunt aproape sau tocmai se petrec, simțim că avem bateriile încărcate. 
 
Dar vara e totodată cel mai potrivit moment în care să ne gândim ce-am putea face ca să ne ușurăm viața în zilele lungi și ploioase de toamnă… Zilele acelea când abia așteptăm să ajungem acasă după o zi de muncă, să ne trântim pe canapea și să privim prin televizor… Nici vorbă de ieșit în oraș, de mers la sală sau la cumpărături, nu mai există energie și voință pentru așa ceva.
Atunci când nu este diagnosticată o boală sau afecțiune care să justifice o stare continuă sau prelungită de oboseală, aceasta poate fi pusă pe seama supra-solicitării. Lipsa de energie în partea a doua a zilei, imposibilitatea de mobilizare pentru efectuarea de activități fizice, combinate cu un mod de viață nesănătos (sedentarism, activități monotone, alimentație neregulată și slabă calitativ, formează o spirală descendentă care duce la epuizare si “burn-out”, adică o stare de epuizare fizică, psihică și mentală, care împiedică activitatea normală a individului.
Pentru a contracara efectele oboselii cronice și pentru a preveni apariția stării de burn-out, Mindbalance lansează ADRENALL - un produs nutraceutic de ultimă generație, 100% natural, special gândit pentru a asigura un nivel optim de energie pe întreg parcursul zilei.
Fabricat în Belgia, la standarde farmaceutice, ADRENALL este o combinație puternică de extracte naturale, având în centru extractul patentat NEURAVENA, integrat într-un complex din cele mai studiate plante adaptogene: Schisandra, Eleutherococcus, Rhodiola și Melissa.
 
Împreună, aceste extracte standardizate îți vor asigura răspunsul endocrin adecvat pentru un nivel crescut de rezistență psihică și fizică.
Totodată, administrat înaintea și în timpul situațiilor previzibile de stres intens (lucrul sub presiune, perioade de efort fizic crescut), ADRENALL mobilizează în mod natural toate resursele organismului pentru performanță maximă.
Mindbalance ADRENALL
  • Optimizează nivelul de energie și îmbunătățește anduranța fizică și psihică.
  • Menține nivelul de performanță în perioadele de privare de somn.
  • Susține buna funcționare a glandelor supra-renale, principalele responsabile de secreția hormonilor de stres.
  • Intensifică adaptabilitatea naturală a organismului la stresori fizici, mentali și de mediu.
  • Susține homeostazia adaptivă – capacitatea naturală a organismului de a se adapta permanent la
    Întrebați medicul sau farmacistul de produsele din gama Mindbalance sau căutați-le în magazinele on-line.

    mediu astfel încât să-și obțină și să-și conserve starea de echilibru (homeostazia).

You Might Also Like

1 comentarii