Enjoy your holiday with Rowenta!

10:52:00

Biletele sunt deja rezervate, lista cu obiective turistice finalizata, iar kit-ul de vacanta Rowenta pregatit sa iti ofere un look de invidiat oriunde ai merge. Discover your travel soul mates this summer!
Esti plina de viata? Cu peria rotativa Premium Care Brush Activ, la fel este si parul tau!
Obtine de fiecare data volum maxim si stralucire cu noua perie rotativa Rowenta Premium Care Brush Activ. Perii naturali ii ofera parului tau cea mai buna ingrijire, iar invelisul exclusiv de casmir, cheratina si ulei de argan, iti protejeaza parul, pastrandu-i hidratarea naturala.
Si da, ti-ai rezervat timpul doar distractiei si relaxarii! Premium Care Brush Activ usuca si stilizeaza simultan, iar rezultatele sunt asa cum ti le doresti: profesionale, exact ca la salon. 
 
Rowenta Air Force Precison, pentru barbatul seducator de langa tine

Iti place atat de mult cand intoarce priviri, iar barba de trei zile il transforma in barbatul irezistibil si fara cusur! Da, este al tau si arata perfect! Si vrei ca asta sa dureze! Secretul? Din bagajul lui de vacanta nu lipseste niciodata Rowenta Air Force Precision, aparatul de tuns barba super performant, ce asigura taiere eficienta dintr-o singura miscare!
Rowenta Air Force Precision dispune de sistemul Soft Contour pentru precizie ridicata chiar si in zonele delicate, protejand in acelasi timp pielea de eventualele iritatii.
In plus, aparatul de tuns barba incorporeaza tehnologia exclusiva de aspirare Rowenta ce colecteaza pana la 90% din parul tuns. Mangaie-l, admira-l, bucurati-va de cea mai frumoasa vacanta in doi! 
 
Pune la punct garderoba de vacanta cu fierul de calcat Rowenta First Class!
De cate ori nu ai calcat hainele, iar la destinatie erau gata sifonate? De acum te poti concentra doar la selectarea garderobei, de restul se ocupa fierul de calcat pentru voiaj, Rowenta First Class. Cu voltaj dublu pentru utilizare internationala, maner pliabil si husa pentru transport, fierul de calcat Rowenta este de nelipsit din bagajul unui adevarat globe-trotter. In plus, varful de inalta precizie permite accesul facil chiar si in zonele greu accesibile, iar talpa Microsteam cu 200 de micro-orificii asigura distributia optima a aburului si ofera netezire imediata chiar si cutelor incapatanate. Deci? Rochia cu volane, fusta plisata sau tricoul cu dantela?




 

Pentru micile retusuri, in kit-ul de vacanta ai inclus Rowenta Aquaperfect Soft, epilatorul ce combina tehnologiile Wet&Dry si Soft Sensation - capul de epilare cu vibratii amorteste pielea, in timp ce actiunea apei calmeaza, transformand de fiecare data indepartarea parului intr-o experienta placuta si nedureroasa.
Epilatorul dispune de tehnologia avansata Micro-Contact ce asigura un contact perfect cu pielea, iar functia Vision ilumineaza zona epilata pentru precizie desavarsita, astfel ca nici cele mai scurte fire de par nu ii rezista. 
 
Vara aceasta Rowenta este partenerul tau ideal de calatorie! Da frau liber imaginatiei si lasa-te purtata de valul distractiei! Have fun!

You Might Also Like

2 comentarii