LIFECARE / Un bronz sanatos si de lunga durata

07:49:00

În sezonul estival, Life Care® îţi recomandă produse cu ingrediente din natură pentru un bronz sănătos şi de lungă durată!
Chiar dacă în mod normal ar fi bine să ne protejăm în fiecare zi din an împotriva razelor ultraviolete, vara este întotdeauna un moment propice în care să conştientizăm că pielii îi trebuie acordată o îngrijire specială pentru a o menţine sănătoasă şi frumoasă întregul sezon estival.
Razele UVA îmbătrânesc pielea prematur, iar cele UVB provoacă arsuri. Ai grijă atunci când alegi produsele cu SPF (e indicat să fie mai mare de 25) deoarece unele nu protejează decât împotriva razelor UVB.
Natura ne-a oferit numeroase resurse în acest sens: uleiul de argan, de gălbenele și menta sunt doar câteva dintre ingredientele benefice ce se regăsesc în gama Kräuter® și care au rolul de a hidrata şi proteja pielea de arsurile solare, vânt și înţepăturile de insecte.
Iată mai jos câteva ponturi de care ar trebui să ţii cont pentru a te bucura toată vara de o piele strălucitoare, bronzată uniform, fermă şi catifelată.

 
1. Aplică factorul de protecţie înainte de a te îmbrăca
Nu aştepta să te îmbraci şi abia apoi să aplici crema cu factor de protecţie unde mai ai loc. Există un motiv foarte întemeiat pentru care crema de protecţie trebuie aplicată înainte de a te îmbrăca. Factorul de protecţie solară are nevoie de cel puţin 20 de minute pentru a intra în piele. În plus, atunci când deja te-ai îmbrăcat şi vrei să aplici crema, nu vei acoperi decât foarte puţine zone ale corpului. 
 
2. Alege produsul în funcţie de tipul tău de piele
Dacă ai o piele sensibilă, ar trebui să alegi produse cu ingrediente naturale, antiinflamatorii, potrivite pentru un ten sensibil şi o piele cu tentă roşiatică. Uleiul de argan este de asemenea un ingredient foarte hrănitor pentru persoanele cu piele uscată.
Încearcă emulsia de plajă pentru protecţie solară, cu ulei de Argan BIO Kräuter®, cu SPF 25, potrivită pentru întreaga familie care protejează împotriva radiaţiilor solare UVA şi UVB.
Uleiul de argan BIO ajută la prevenirea arsurilor solare, îmbătrânirea prematură a pielii şi asigură o bronzare uniformă. Acizii graşi esenţiali Omega-3 şi Omega-6 ajută la regenerarea pielii şi la intensificarea procesului de bronzare, precum şi la menţinerea unei pieli catifelate.
3. Machiajul nu te protejează
Chiar dacă vedem scris de multe ori pe recipientele produselor de make-up că ar avea factor de protecţie, nu trebuie să ne bazăm pe asta. Ar trebui să aplici mai mult de 10 straturi de pudră ca să te poată proteja precum o cremă cu factor de protecţie. La fel se întâmplă şi în cazul fondului de ten. Aplică întotdeauna crema cu protecţie solară înainte de orice alt procedeu din ritualul tău de înfrumuseţare.

 
4. Ţine cont de perioada de valabilitate a produselor
Cu toţii avem crema aceea de protecţie rămasă pe etajeră, în baie. Este foarte important ca soluţia pe care o folosim să fie „proaspătă”. Ingredientele active din acest tip de creme îşi pot pierde din proprietăţi odată cu trecerea timpului. Verifică întotdeauna data de expirare.
5. Uită de buzele crăpate
Buzele sunt foarte sensibile sub efectul dăunător al soarelui şi multe femei uită să le acorde atenţia necesară. Foloseşte un balsam de buze protector cu gălbenele BIO Kräuter® pentru a hidrata şi calma, dar şi diminua eventualele iritaţii cu ajutorul uleiului de gălbenele.
Aplică-l de câte ori simţi nevoia. Uleiul de gălbenele BIO din componență diminuează iritațiile, iar uleiul de măsline hrăneşte şi redă buzelor aspectul natural. Formula extrem de blândă, textura cremoasă şi mirosul plăcut fac din menţinerea sănătăţii buzelor o plăcere zilnică.
 
Nu uita de protecţia de după plajă!
După plajă, pielea are nevoie de hidratare și de o îngrijire adecvată pentru a evita mâncărimile, roşeaţa sau senzaţia neplăcută de piele arsă de soare.

Gelul pentru calmarea iritațiilor cu mentă BIO Kräuter® revigorează, relaxează şi calmează pielea înroşită, arsă de soare precum şi pielea care prezintă iritaţii rezultate în urma înțepăturilor de insecte, plante iritante şi mici zgârieturi.
Menta BIO din componența produsului tonifică musculatura, stimulează circulaţia sanguină periferică şi are proprietăţi astringente.
 
Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse BIO, naturale şi vegane. În plus, numeroase publicaţii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street şi altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

You Might Also Like

1 comentarii