Beauty News / MY BURBERRY Blush

16:07:00

Da, vara asta avem foarte multe noutati parfumate. BURBERRY lanseaza un parfum ametitor  cu aroma florala, spumoasa, senzuala!
MY BURBERRY BLUSH , un nou Eau de Parfum spumant și intens feminin. Inspirat de grădinile din Londra în prima lumină a zilei, pe măsură ce florile înfloresc cu o explozie plină de energie
Ultima sosita in familia Burberry, My Burberry Blush emana un miros strălucitor, proaspăt și o stare de spirit încrezătoare, jucăușă și energică. Acesta este creat de parfumerierul Francis Kurkdjian și Chief Creative Officer Christopher Bailey

My Burberry Blush emana o aroma de rodie glazurata si lamaie vibranta
Notele delicate de petale de trandafir sunt sustinute de aroma clara a merelor , în timp ce o bază de iasomie și wisteria rotunjesc mirosul
Notele de top: rodii glazurate și lamaie
Notele de mijloc : geranium, mere clare si petale de trandafir
Note de bază: acord de iasomie și wisteria
 
Sticla este animată cu o nuanță feminină și sofisticată de roz, reflectând caracterul încrezător și spiritul noului miros.
Detaliile de design ale semnăturii Burberry rămân cu o umbră mai ușoară.Cu aspect de corn, inspirat de butoanele trenciului Burberry.
O fundita de gabardină legata în jurul gâtului sticlei, onorează tesatura rezistentă la intemperii inventată de Thomas Burberry acum 100 de ani.
Ca și în cazul Burberry Eau de Parfum, Eau de Toilette și My Burberry Black, clienții vor putea să-și personalizeze sticla de 90 ml de Burberry My Blush cu până la trei inițiale prin serviciul de monograme disponibil la Burberry.com și în magazine selectate Burberry și en-gros.
My Burberry Blush este disponibil în 90ml, 50ml și 30ml.


You Might Also Like

1 comentarii