NIVEA Sun

20:51:00

NIVEA SUN - o gama de protectie solara binecunoscuta si foarte populara. Sunteti de acord?
In curand marea ne va chema la ea, sau munte.. nu conteaza. Conteaza sa ne protejam impotriva soarelui! Soarele.. cel mai bun prieten al nostru, dar si cel mare dusman.

Vremea bună înseamnă relaxare, distracție și mult soare – o sursă de fericire și sănătate, însă și un potențial inamic pentru pielea ta. Fie că ești la mare, la munte sau în parc, radiațiile UV nocive pentru piele te afectează tot timpul. Asigură-te că tu și cei dragi sunteți în deplină siguranță în timp ce vă bucurați în totalitate de zilele calde, folosind produsele NIVEA SUN – marca numărul 1 global în protecție solară – care au grijă deplină de sănătatea pielii.



 Protecție eficientă și bronz natural? Perfect posibil, cu uleiul-spray NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 30, care te protejează de radiațiile UVA/UVB fără să scape din vedere bronzul frumos pe care îl doreşti cu fiecare start de sezon estival. Formula cu extract de Pro-melanină din plante accelerează procesul natural de bronzare a pielii prin stimularea producției de melanină proprie pielii, rezultatul fiind un bronz sănătos și de durată.
 Cu o formulă ușoară, fără autobronzant, spray-ul îți protejează cu delicatețe pielea. Ai grijă și de cei mai sceptici din grupul tău de apropiați și convinge-i că factorul de protecție nu este un obstacol în calea obținerii unui look cool, de vară!
 Dacă hidratarea pielii e primul lucru care te preocupă, atunci vei face echipă bună cu loțiunea NIVEA SUN Protect & Moisture cu SPF 30, care asigură protecție imediată împotriva arsurilor solare și a îmbătrânirii premature, în timp ce hidratează pielea pe termen lung.

 Loțiunea conține un sistem de filtre UVA/UVB pentru protecție eficientă și reduce apariția alergiilor provocate de expunerea la soare. După o zi lungă de relaxare la soare, pielea ta se va simți sănătoasă, suplă și catifelată.Protejează-te pe tine și pe cei dragi cu pălării, ochelari de soare și tricou, iar dacă ești în compania celor mici, evită expunerea acestora în lumina directă a soarelui. Folosește produse de protecție solară NIVEA SUN chiar și la umbră, pentru că aceasta nu te protejează în totalitate de efectele radiațiilor UV.

You Might Also Like

2 comentarii