Brico Depot lansează Imandra, soluția inovatoare pentru o baie

16:26:00

Brico Depôt lansează Imandra, o soluție inovatoare care te ajută să renunți la trucurile ce creează senzația de suprafețe generoase. Noua gamă a fost concepută pornind de la informațiile provenite de la clienții care își doresc mai mult spatiu, o baie perfect optimizată, cu o estetică desăvârșită: dulapuri suspendate cu oglindă, coloane, rafturi de colț, lavoar ceramic, bază suspendată cu evacuare, sertare cu închidere facilă și deschidere completă. 

Mobilierul complet modular este dezvoltat și coordonat pentru reorganizarea practică a sălii de baie, spații suplimentare de depozitare și ușurință în utilizare - alimentarea și scurgerea pentru lavoar sunt integrate optim, astfel încât primul sertar al mobilierului este în totalitate funcțional. Pentru o armonizare excelentă cu spațiul interior și elementele de decor, Imandra se regăsește într-o paletă de patru culori și cinci finisaje.

Produsele sunt ușor și rapid de asamblat și sunt realizate din lemn obținut din surse responsabile, certificate 100% FSC.

 
Mobilierul Imandra este disponibil în magazine începând cu 3 iunie, odată cu apariția noului catalog, în care pasionații și amatorii de bricolaj pot descoperi și Onega, o gamă de cădițe și cabine de duș, precum și uși cu șase opțiuni de acces diferite în funcție de configurația sălii de baie.


 
Noul catalog Brico Depôt este valabil în perioada 3 - 29 iunie și poate fi consultat pe site-ul www.bricodepot.ro și pe aplicația Brico Depôt.
#IncepeCevaNou și optează pentru mobilierul de baie Imandra care oferă un plus de spațiu și estetică băii tale!
 

You Might Also Like

1 comentarii