BIODERMA / Hydrabio Perfecteur & Sensibio BB Cream

09:55:00

Astazi vorbim iar despre BIODERMA, un brand dermatocosmetic. Bioderma are in portofoliu diferite game de ingrijire, doua dintre ele sunt Hydrabio si Sensibio. Hydrabio este dedicata tenului uscat, deshidratat, sensibil si Sensibio- pentru ten sensibil .
Nu prea am folosit in trecut Bioderma, si chiar vestita apa micelara nu mi s-a potrivit. Dar acum am dat iama in produsele lor si iata parerea mea.
Vreau sa va povestesc despre doua produse care m-au cucerit, mi s-au potrivit si poate parerea mea va fi si voua de folos.


Hydrabio Perfecteur SPF 30 
 Brevetul biologic Aquagenium™ generează o hidratare intensă, cu efect imediat și de durată:
  • Vitamina PP întărește rezistența și impermeabilitatea pielii,
  • Extractul de semințe de măr stimulează aquaporinele, canalele naturale ale pielii prin care circulă apa.
Mecanismele naturale de hidratare ale pielii sunt activate pentru o stralucire intensă. Pe termen lung.
Anti-imbătrânire/ Anti-UV / Anti-oxidant

Razele UV sunt prezente pe tot parcursul anului, chiar și atunci cand nu este soare.
Pentru a preveni imbătrânirea pielii, Hydrabio Perfecteur SPF 30 conține filtre UVA/UVB. Vitamina E protejează pielea de stresul oxidativ și previne îmbătrânirea cutanată.
Iluminează tenul

Grație unei asocieri de pudre reticulare si perle, Hydrabio Perfecteur SPF 30 corectează liniile fine si imperfectiunile. Redă stralucirea pielii instant, care devine mai intensă zi dupa zi. Textura sa delicată lasă pielea catifelata, mătăsoasă și radiantă. Un efect de piele perfectă, ideal pentru femei care folosesc putin machiaj sau deloc.

Catifelează textura pielii
Prin îndepărtarea celulelor pielii și prin reducerea treptată a îngroșării stratului cornos, acidul salicilic uniformizează și netezește suprafața pielii, redându-i stralucirea pe termen lung.
Mi-a placut mult acest produs. Are o textura cremoasa de culoare alba. Chiar daca are SPF mare, nu lasa urme albicioase pe ten, intra repede in piele si lasa un aspect catifelat si radiant. Hidrateaza excelent ! Functioneaza ca un primer, orice fond de ten se aplica foarte bine peste aceasta crema.
Beneficiile sunt multimple- de la SPF ridicat, hidratare pana la efectele anti-aging. Reduce stratul cornos al pielii prin indepartarea treptata a celulelor moarte. Imi totul la acest produs. Daca aveti tenul perfect si nu folositi machiaj,puteti sa-l folositi ca o crema de protectie solara cu un plus de hidratare si luminozitate. Daca va machiati, bucurati-va de un primer minunat!
Sensibio AR BB Cream
Nu este un BB Cream clasic in stilul corean, dar este un produs bun pentru ten sensibil cu tendinte de roseata.
  • Sensibio AR BB Cream este primul tratament Anti-Roșeață pentru un ten cu zero imperfecţiuni, acesta reduce roşeaţa prin acţiunea asupra factorului biologic responsabil pentru vasodilatație, protejează împotriva eritrozei agravate de razele UV, uniformizează tenul și îi redă luminozitatea pentru o piele fără cusur.
  • Brevetul exclusiv inovator Rosactiv™ acționează direct asupra VEGF, unul dintre principalii factori responsabili pentru dilataţia și fragilizarea capilarelor pielii, surse de roșeață.
  • Enoxolona, alantoina și canola, o combinație de agenți de calmare intensivă, reduc instantaneu senzația de supraîncălzire.
  • Complexul natural brevetat D.A.F. (Formulă dermatologică avansată) creşte pragul de toleranță a pielii.
  • Glicerina și canola hidratează, consolidează funcția de barieră cutanată și oferă confort imediat pielii.
  • Pudrele și pigmenți iluminatori ascund roşeaţa, lăsând un finisaj catifelat și mat şi sporesc luminozitatea pielii.
Este de fapt un tratament pentru roseata tenului. Cele care aveti cuperoza, capilare mai pronuntate - pentru voi ar putea fi un produs ideal.
Eu nu am zone cu roseata, dar imi place sa-l folosesc pentru un machiaj natural, mai putin incarcat.
Nu stiu daca exista mai multe nuante, am vazut doar Light, nuanta pe care o detin. E o nuanta naturala, bej, dar cred ca totusi e prea inchisa pentru piele foarte deschisa.
Tubul are 40 de ml. Textura lui e cremoasa, se aplica fara probleme, se adapteaza nuantei mele de ten.
Da, uniformizeaza putin culoarea, dar nu va asteptati la acoperire mare. E light spre mediu. Ofera un aspect natural, luminos, hidratat. Tenul nu luceste, dar nu e nici matifiat excesiv. Imi place aspectul natural. Il folosesc ca atare si apoi pudrez putin sau ca o baza de machiaj.Are SPF 30 , asa ca e o protectie solara zilnica foarte buna.
Imi plac ambele produse si le recomand.




You Might Also Like

3 comentarii

  1. BB-creamul Sensibio AR l-am tot recumparat de cativa ani pentru ca am am tenul sensibil cu tendinta de inrosire in obraji, inca nu am cuperoza, dar e bine sa previn. E chiar foarte bun si mie imi place, il folosesc impreuna cu crema tratament Sensibio AR din aceeasi gama.
    Ma bucur ca ti-au placut, sa le folosesti cu placere. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)целую

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac toate produsele Bioderma, folosesc cateva!

    RăspundețiȘtergere