SevenSins/ Noile costume de baie

08:16:00

Fetelor, v-ati pregatit de soare, mare, piscina? Eu da! De fapt ati vazut pe FB, eu am deschis sezonul demult. Imi plac costume de baie atat intregi, cat si in doua piese. Totul este sa alegi bine ce ti se potriveste . Eu imi aleg culori destul de aprinse [asta in caz ca ma inec, sa ma vada salvamarul...]
SEVENSINS a pregatit deja noua colectie din acest sezon, puteti sa comandati pe SITE sau sa cumparati din magazinul fizic din Bucuresti, strada Orzari nr 3
Noua colecție de costume de baie disponibilă pe SevenSins.ro propune culori intense, combinatii cromatice electrizante si imprimeuri florale menite sa asigure buna dispozitie in zilele relaxante de vara.


Noile costume de baie disponibile pe SevenSins.ro au un aer actual, pentru o aparitie remarcabila la plaja sau la piscina. Doamnele si domnisoarele care poarta aceste piese cu o atitudine pozitiva si increzatoare, pot fi sigure ca vor atrage admiratia celor din jur. 
 

Costumele de baie sunt disponibile cu masuri de la S la 4XL, astfel ca indiferent de silueta, exista un costum de baie ideal in colectia SevenSins.ro. Fie ca au un bust generos sau unul care ar necesita ceva ajustari, o silueta prea plina sau una de-a dreptul baietoasa, doamnele si domnisoarele pot alege dintr-o colectie de peste 150 modele de costume de baie
 
Costumele de baie pentru femei propuse pentru aceasta vara au culori electrice si imbinari cromatice indraznete. Roz, galben, oranj, roz, fucsia, verde, bleu sau turcoaz sunt doar cateva dintre culorile regasite in noua colectie de costume de baie, uni sau in combinatii vibrante.
Datorita jocurilor cromatice si imbinarilor, piesele pot pune in valoare zonele de interes ale corpului sau, dimpotriva, le pot ascunde pe cele mai putin flatante.


Imprimeurile florale sunt bine reprezentate in colectie. De la flori mici pana la flori supradimensionate, imprimeurile florale controleaza volumele si muta atentia in zonele care avantajeaza, camufland micile imperfectiuni. 
Dincolo de modelele clasice ale sutienelor (demi-cup cu push up, triunghi), colectia cuprinde si modele de sutien a caror linie moderna este inspirata de una dintre tendintele momentului in ceea ce priveste lenjeria intima: baretele care completeaza forma sutienului si marcheaza sanul.
Acestea contureaza sanii si sunt ideale pentru femeile care vor sa isi puna in evidenta bustul printr-un artificiu vizual de efect.

 
Modelele de costume de baie propuse de SevenSins.ro pentru aceasta vara imbina designul cu functionalitatea. Exista astfel optiuni pentru orice tip de silueta sau forma a corpului.
Costumele de baie intregi sau cu decupaje subtiaza silueta, in timp ce costumele de baie deux-piece propun un joc cromatic care evidentiaza zonele care avantajeaza. Push-up-urile detasabile rotunjesc sanii indiferent de marimea cupei, iar bretelele ajustabile si detasabile permit atat o sustinere ferma, cat si un bronz uniform.

Colecția de costume de baie SevenSins.ro este disponibilă online cu livrare în toată țara pe https://www.sevensins.ro/costume-de-baie/ și în showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, București.

You Might Also Like

2 comentarii