Natural Beauty by WELEDA

10:02:00

Femeile știu din proprie experiență că oricâte cosmetice ar avea, unele noi își vor găsi întotdeauna loc în trusa de îngrijire. Mai ales dacă poartă semnătura celor doua game pe care brandul nemțesc Weleda le-a lansat de curând: Balsamuri nuanțate de buze și Deodorante Roll On, care transmit prin aromele lor 100% naturale (florale, fructate sau lemnoase), poftă de viață, fericire și încredere în tine încă de la prima aplicare. Și fiindcă pielea este oglinda ce reflectă sănatatea corpului, acceptă provocarea de a-ți încânta simțurile cu tot ce are natura mai bun de oferit: relaxare, stare de bine, armonie, frumusețe la interior și exterior.




 

Ca să te simți bine în pielea ta, uneori e nevoie doar de un mic artificiu precum o culoare discretă pe buze, care să-ți evidențieze frumusețea naturală. De altfel, în acest an se poartă naturalețea chiar și pe podiumurile de modă de la Paris, Milano sau New York și se pare că “less is more” și în lumea machiajului. Pentru prima dată, Weleda oferă o gamă de balsamuri colorate multi funcționale pentru buze, combinând frumusețea cu natura. 

 
Balsamurile colorate de buze sunt certificate natural NATRUE, nu conțin parfumuri sau conservanți sintetici, materii prime provenite din uleiuri minerale sau de origine animală și nu sunt testate pe animale, la fel ca toate produsele Weleda.
Preț recomandat: 47 Lei. Disponibile în farmacii și în magazinele bio.
 
                         Deodorante Roll-On Weleda – pentru prospețime naturală întreaga zi
 
Deși acționează pe 10% din suprafața corpului, deodorantele ne ajută să ascundem cele mai secrete emoții sau o moștenire genetică nefavorabilă. Știați că produsele cosmetice care ne inhibă transpirația sau ne înlătură mirosul corporal s-au inventat prin anii ’40? De atunci însă, compoziția lor a fost constant îmbunătățită, astfel că în prezent există, din fericire, deodorante care NU blochează porii și nu ne periclitează sănătatea din cauza conținutului de aluminiu și parabeni.
Fondată în 1921 ca laborator farmaceutic, cu grădină proprie de plante medicinale, Weleda este astăzi un producător mondial de cosmetice naturale, care își îmbogățește periodic portofoliul cu noi și noi game. De această dată, faimoasele Deodorante Roll-On Weleda, care oferă protecție și prospețime naturală 24 h, fără grija chimicalelor sau a porilor blocați, sunt disponibile în 3 versiuni în farmaciile și magazinele bio din toată țara: Deo Roll-on cu citrice (pe bază de uleiuri esențiale naturale de lămâie, portocală amară și verbină exotică), Deo Roll on cu rodie (cu parfum senzual și exotic de portocală, davană, vanilie și extract de rădăcină de lemn dulce și alun) și Deo Roll on Men ( cu parfum masculin și note lemnoase de verbină, rozmarin și ulei esențial de vetiver).
Realizate din ingrediente prietenoase cu pielea și cu o formulă unică, pe bază de distilat organic de căpșuni - care funcționează ca un astringent natural și un extract organic de rădăcină din lemn dulce -care are proprietăți calmante și antimicrobiene, noile deo roll-on-uri sunt testate deramatologic și sunt perfect adaptate pentru pielea sensibilă. 
 
Fără săruri de zirconiu sau aluminiu și fără parabeni, pentru a permite pielii să funcționeze și să respire în mod firesc, deodorantele Roll-On Weleda sunt parfumate în mod natural cu uleiuri esențiale pure, care contribuie totodată și la conservarea proprietăților benefice ale produselor. Se absorb rapid și nu lasă urme lipicioase pe piele, iar dimensiunile deodorantelor le fac perfect potrivite pentru a vă însoți și în călătorii. Preț recomandat: 45 Lei
 
Weleda a fost înființată în anul 1921, în Elveția, de către Rudolf Steiner, fondatorul medicinei antropozofice, ca o companie producătoare de medicamente, având propriile culturi de plante medicinale. În prezent, Weleda este principalul producător de remedii naturale și produse complete de îngrijire a corpului din lume: gama baby (șampon, loțiuni, ulei de corp, etc), igienă orală (pastă și gel de dinți, apă de gură), gama împotriva celulitei (scrub și ulei), îngrijirea corpului (creme, loțiuni, uleiuri și deodorante), îngrijirea părului (șampon, tonic revigorant, tratament). Valorile companiei se bazează pe gândirea holistică conform căreia omul trebuie să trăiască în armonie cu natura, iar în România Weleda este prezentă din anul 2010.
Pentru a fi la curent cu activitatea Weleda în România, accesati www.weleda.com.ro, facebook.com/WeledaRomania/ și instagram.com/weledaromania/.

You Might Also Like

2 comentarii