SEPHORA beauty news / Dr Jart, Skinfood

15:58:00

In aceasta primavara Sephora Romania a marit portofoliu de produse asiatice, coreene si a adus multe noutati de care eu personal ma bucur mult. Am facut un tur al unui din magazinele Sephora, am studiat noutatile si mi-am luat cateva.
In primul rand, ma bucur tare mult ca la noi a aparut brandul Dr Jart - unul din cele mai cunoscute si faimoase din Coreea! O sa gasiti multe produse a acestui brand - masti, produse de ingrijire, BB Cream si un kit counruring foarte cool. Eu mi-am luat BB Cream, am auzit multe pareri bune despre el si iata parerea mea. Trebuie sa spun ca Dr Jart are mai multe BB Cream-uri, la noi gasiti doar aveasta varianta
Dr Jart + Premium Beauty Balm Multi-Action Skincare+Makeup SPF 45 - denumirea completa a acestui produs. Are 40 ml si este prezentat intr-o singura nuanta.
Daca nu stiti, in Asia BB Cream este un produs nr 1, practic un must have. Concurenta e mare, intrucat foarte multe branduri sa intrec unul pe altul. Dar Dr Jart e demult pozitionat ca unul din cele mai bune.




Functiile de baza a unui BB Cream este uniformizarea tenului,protectie solara si ingrijire.
Ingrediente:

Active: Titanium Dioxide (9.015%), Zinc Oxide (6.035%)
Other: Water, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Phenyl Trimethicone, PEG-10 Dimethicone, Hexyl Laurate, Dipropylene Glycol, Dimethicone, Arbutin, Cyclohexasiloxane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Magnesium Sulfate, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Calcium Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Talc, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Alcohol, Lecithin, rh-Oligopeptide-1, Glycine Soja (Soybean) Oil, PVP, Platinum Powder, Steareth-20, Chrysin, N-Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Iron Oxides, Titanium Dioxide, Zinc Oxide

Adenosine - un ingredient care are un efect antiimflamator, sursa energiei celulelor, ajuta la producerea colagenului, mareste elasticitatea pielii si ofera efect de lifting
Palmitoyl Oligopeptide -  peptide biosintetice care maresc producerea colagenului, acidului hialuronic, au un efect anti-rid puternic
Pe site-ul Paula Begoun este cotat "The Best"!

Asadar, BB Crem Dr Jart are un ambalaj super comod la tub cu pompita, igienic,practic, frumos.Asa cum am spus, are 40 ml si o singura nuanta.
Nuanta este neutra care se adapteaza nuantei tenului. Chiar daca la inceput pare cam gri, se adapteaza perfect. Cam asa e cu toate BB Crem-urile asiatice.
Textura este cremoasa si cea mai recomandata aplicarea este cu degete. Cu degete e cel mai bine, nu va chinuiti cu pensule sau beauty blender, nu are rost,pentru ca asa aplica si coreencele.
Parerea mea este ca acest produs se preteaza oricarui tip de ten, dar mai ales celui uscat sau normal sau matur.
Are un efect hidratant wow, uniformizeaza perfect nuanta pielii, nu se prabuseste si si nu evidentiaza porii, acopera pete si imperfectiuni. Finish-ul este natural, putin umed, fresh. Arata superb pe fata! Totusi pentru ten gras nu cred ca e potrivit, pentru ca are un finish umed, dar il puteti folosi sub alt fond de ten .Un efect de luxury skin.Daca e nevoie,puteti sa mai finisati cu pudra.  Nu e comedogen si rezista cateva ore bune.Mie imi place. Costa 165 lei, dar merita fiecare banut. Eu va recomand!
De la brandul Skinfood am luat doua masti - Rice Mask si Coconut Mask

Rice Mask - o masca alba,laptoasa cu extract de orez este destinata hidratarii tenului, exfoliaza usor celulele moarte si ofera tenului un look radiant si luminos. Albeste si uniformizeaza tenul. Se clateste dupa 15 minute.
Masca e tare placuta, este recomandata folosirea ei o data pe saptamana, dar cred ca se poate si mai des. Lasa pielea foarte moale si fina. Love it!
Coconut Mask tot e destinata hidratarii tenului, in plus ofera fermitate pielii. Contine extract de nuca de cocos. Miroase delicios a cocos, are o textura lejera, cremoasa. Nu trebuie clatita! Functioneaza ca un sleeping mask, perfecta pentru a o aplica seara inainte de culcare.Love it!

Fetelor, asa cum spune numele brandului - Skinfood, aceste produse sunt absolut delicioase pentru piele, in gama o sa gasiti mastile din toate fructele posibile,in plus imi place mult conceptul!
Really love!!! Fiecare costa in jur de 50-60 lei
Eu zic sa mergeti in Sephora si macar sa testati aceste noutati. Va imbratisez si sper ca v-am fost de folos.


You Might Also Like

3 comentarii

  1. Daa, in weekend trebuie sa dau o fuga la Sephora. De ceva vreme tot ma invart sa caut o masca de fata pt noapte fara clatire, cred ca am sa o i-au pe cea de la Skin Food cu cocos.
    Niciodata nu am incercat produse cosmetice asiatice..

    RăspundețiȘtergere
  2. da, am admirat si eu standul cu aceste produse in Sephora, interesante!

    RăspundețiȘtergere