Business pe Bicicleta

11:41:00

                                  Hai pe bicicleta! Editia a 10, un eveniment aniversar!
Junior Chamber International (JCI) București anunță lansarea Business pe Bicicletă 2017, ediția de primăvară. Evenimentul sărbătorește a 10-a ediție, miercuri, pe 10 mai.

Business pe Bicicletă este un eveniment de tradiție al JCI București, ce promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri, fluidizarea traficului bucureștean și atragerea cât mai multor oameni către cel mai eco și prietenos mijloc de transport – bicicleta.
Evenimentul are loc de două ori pe an, o dată primăvara, o dată toamna. Cu fiecare ocazie, sute de participanți defilează pe biciclete pe un traseu ce străbate capitala, astfel încât acțiunea să fie vizibilă pentru cât mai mulți amatori ai bicicletei.
Anul acesta, Business pe Bicicletă va avea loc începând cu ora 18.30 pe următorul traseu:
Parc Tineretului (intrarea Șincai) - Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Unirii - Bd Libertății - Bd. Națiunile Unite - Str B. P. Hașdeu - Str. Vasile Pârvan - Str. Berzei - Str. Buzești - Piața Victoriei - Bd. Aviatorilor - Piața Charles de Gaulle - Piața Arcul de Triumf - Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff – terasa Berăriei H.
 
Terasa Berăriei H din parcul Herăstrău va fi gazdă pentru o sesiune de speech-uri, business networking și multe concursuri cu premii-surpriză.
Vă puteţi imagina un Bucureşti cu 50% mai puţine maşini? Noi, da! Şi credem cu putere că avem cu toţii nevoie de un exemplu. Haideţi să fim împreună acel model. Evenimentul Business pe Bicicletă îşi doreşte să arate tuturor că se poate şi că scuza “nu pot merge pe bicicletă la birou deoarece am un anumit dresscode” este doar un mit.
Vă invităm să pedalăm impreună și anul acesta și să arătăm că ne pasă de generațiile care vin după noi, într-un eveniment frumos, cu și despre oameni.“ spune Anca Dumitrescu, Project Manager Business pe Bicicletă.
 
Partenerii evenimentului: Berăria H, 441 Design Studio, Atelier Pinion, Piscina Urbană, Quest Mission, All Boutique, Techir, Skirt Bike, CarpatSport, iVelo, Gamma Print, Green Revolution, Yves Rocher Romania, BizzOnWheels, 5 To Go, Bucurie in Miscare, Ministerul Tineretului si Sportului si MKOR Consulting.
Partenerii media ai evenimentului sunt: Times New Roman, Economic Zoom, Ciclaton, Bike FM, FreeRider, Gold FM.
Partener monitorizare presă : Klarmedia
Detalii suplimentare despre proiect și update-uri se regăsesc pe site-ul oficial al evenimentului (http://www.businesspebicicleta.ro) și pe pagina de Facebook Business pe Bicicletă (https://www.facebook.com/BusinessPeBicicleta/?fref=ts).
Despre JCI
Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără aproape 200.000 de membri în peste 100 de ţări – lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani.
JCI România țintește să fie cea mai importantă rețea de tineri lideri, antreprenori și profesioniști din România.
JCI Bucureşti s-a înfiinţat în anul 2003 şi derulează proiecte cu tematici legate de cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectele JCI Tineri Antreprenori si Business Target Club), dezvoltare individuală (JCI Monthly Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi twinning-uri) şi responsabilitate faţă de comunitate (Business pe Bicicletă și Atelierul Zânelor).
Mai multe informații despre organizatie și proiectele sale, puteti afla consultând site-ul www.jcibucuresti.ro

You Might Also Like

3 comentarii