Protectie solara cu Bottega Verde

09:31:00

Odata cu venirea sezonului cald informatiile despre protectia solara abunda internetul.
Paradoxal, multe persoane inca ignora sfaturile specialistilor si nu folosesc protectia solara. Produse de protectie solara BOTTEGA VERDE ingrijesc cu delicate pielea expusa la soare, stimuland bronzul frumos si sanatos.

Gama SOL de la Bottega Verde contine produse pentru protectie solara compuse din ingrediente 100% naturale. Filosofia brandului este sa fie in armonie cu natura, nu intamplator el si a fost conceput in inima Toscanei.
 De-a lungul ultimilor 40 de ani, incidenţa cancerului de piele s-a dublat, iar rata anuală de creştere este în jur de 3%. Şi totuşi… Sunt multe persoane care activează “ignore” atunci când vine vorba de sfaturile de specialitate privind protecţia solară. Dar cu toţii ne dorim un bronz frumos şi sănătos, care să evidenţieze frumuseţea şi strălucirea pielii. Pentru aceasta avem nevoie de produse SPF care îngrijesc pielea expusă la soare, iar Bottega Verde ne-a pregătit “arsenalul” de rigoare, dar şi sfaturi preţioase.


Nu aplici suficientă protecţie solară

Produsele pe bază de minerale – oxid de zinc, dioxid de titan – sunt mai groase în aparenţă, aşa că oamenii cred deseori că aplică suficientă soluţie, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Fundaţiile de cancer de piele recomandă aplicarea soluţiei la fiecare două ore. Astfel, pe parcursul unei zile de plajă, putem consuma şi jumătate de recipient.

Alege produse cu ingrediente naturale

“Alege protecţie solară pe bază de ingrediente naturale. BottegaVerde.ro oferă o gamă variată de produse cu FPS, fără parabeni şi formaldehidă. Încearcă protecţie solară – laptele spray cu protecţie, antioxidant, cu extract de lemn dulce şi petale de floarea soarelui SPF 50. Conţine ingrediente naturale active, de înaltă performanţă: extractul de lemn dulce are o acţiune antioxidantă, de calmare şi de protecţie împotriva razelor UV”, explică Andreea Haş, makeup artist BottegaVerde.



SPF ridicat pentru ten

 În special vara, ritualul zilnic trebuie să includă şi un produs cu protecţie ridicată. În general, folosim creme cu protecţie solară doar când mergem la plajă, însă soarele este la fel de puternic şi în oraş. Pentru ten se poate miza pe protecţie solară – crema de faţă, antioxidantă, de protecţie, pentru pielea sensibilă şi delicată, cu MAXnolia şi ulei de argan SPF 50. Este uşor de aplicat, se absoarbe rapid în piele şi protejează tenul pe lungă durată.

Nu folosiţi soluţii SPF expirate

Dacă nu sunt deschise, cremele de protecţie ţin până la doi ani. Dar, odată desigilate, trebuie consumate în decurs de câteva luni – de obicei, 6-12 luni. Şi pentru ca termenul de valabilitate să nu se scurteze, este recomandat să fie păstrate în condiţii bune – nu sub soare, nu în căldură.


SPF mai scăzut pentru cremele hidratante

Protecţia din aceste creme nu durează toată ziua şi nu se recomandă să se utilizeze la plajă. Dacă preferaţi un lapte hidratant cu SPF, specialiştii BottegaVerde.ro ne recomandă protecţie solară – lapte hidratant, cu extract de citrice şi aloe vera – protecţie medie SPF 30, rezistent la apă. Hidratează pielea şi o protejează împotriva radiaţiilor UV, chiar şi în apă.


Nu neglijaţi părul

De cele mai multe ori, părul este mai expus decât pielea la razele soarelui. Astfel, devine uscat şi se degradează, motiv pentru care podoaba capilară are şi ea nevoie de protecţie pe timpul verii. Că doar există produse cu FPS şi pentru păr:
  • protecţie solară – cremă balsam pentru luminozitate, cu ulei din nucă de cocos şi extract de lime;
  • protecţie solară – şampon mătăsos şi de protecţie, cu proteine de grâu şi filtru UV;
  • protecţie solară – ser pentru definirea părului, cu lapte de cocos şi extract de lime.
  •  
  •  Ce spun specialiştii The.FAM.: “Ieşind în soare fără a folosi protecţie UV, riscaţi estomparea culorii părului din cauza oxidării, a lipsei de umiditate şi a stresului general. Pe termen scurt, veţi observa că părul începe să se usuce şi să devină deshidratat, iar pe termen lung putem vorbi chiar de îmbătrânirea prematură a părului, care se traduce prin reducerea volumului. Vara aduce vânt, clor şi apă sărată, care produc radicali liberi ce atacă fibrele de păr, creând un aspect general înţepător şi fragil.” Evenimentul de prezentare a produselor solare a avut loc la salonul THE FAM - AICI aflati mai multe informatii, dar va spun ca e un salon cu servicii de infrumusetare foarte cochet cu o gradina superba.

 


You Might Also Like

2 comentarii

  1. protectia solara este foarte necesara, cand eram copii era altfel, nu tin minte sa ma fi ars soarele, am tenul mai inchis, acum ma arde si pe mine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesting beauty products. We keep in touch. kisses

    RăspundețiȘtergere