Power of Calendula / KIEHLS Skincare

14:05:00

Galbenele  sau Calendula este foarte cunoscuta planta cu proprietati medicinale fabuloase. O cunoastem cu totii - ceai, unguent sau creme cu galbenele ... cine nu a folosit asa ceva macar o data in viata?
Galbenele contin flavonoide, carotenoizi, vitamina C, saponine, uleiuri eterice si au un efect puternic antiinflamator, regenerant, cicatrizant.
Vreau sa va prezint gama cu Calendula KIEHL'S care contine trei produse de baza pentru ingrijire- cleanser, tonic si masca.
Am incercat si folosesc doua produse din aceasta gama- tonic si masca. Dar haideti sa va povestesc pe rand.
CALENDULA HERBAL EXTRACT ALCOHOL-FREE TONER - un tonic facial pentru ten mixt, gras sau normal.  Produsul este natural, nu contine alcool si chiar puteti observa ca in interior sa vad petale de galbenele.


 O incantare pentru ten, va spun sincer!
Tonifiaza pielea, dar nu usuca deloc, micsoreaza porii, hidrateaza, calmeaza tenul . Are proprietati de vindecare si regenerare, inbunatateste vizibil relieful pielii.Nu miroase, nu are siliconi,parabeni.
L-am indragit foarte mult si il folosesc zilnic.
CALENDULA & ALOE SOOTHING HYDRATION MASK - una din renumite masti KIehl's, contine galbenele si aloe, inspiratie din natura.
Masca cu textura usoara de gel, un jeleu galben foarte, foarte placut. Are proprietati calmante, hidratante, revigorante.Pielea este revitalizata, luminoasa si hidratata! Se aplica pe ten curat timp de 5 minute, apoi se clateste. Cred ca ambele produse sunt extraordinare pentru sezonul cald cand pielea noastra sufera de temperaturi ridicate, soare si alti factori externi.
Produsele KIEHL'S se gasesc in magazine specializate Kiehl's din Bucuresti, Cluj si in curand la Iasi



You Might Also Like

3 comentarii

  1. Azi s-a deschis si magazinul de la Iasi, asa ca maine am de gand sa le fac o vizita :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine arata, exact ca un jeleu, am si eu ceva de incercat de la Kiehls!

    RăspundețiȘtergere